Het Koninklijk Paleis

Als laatste vandaag zijn we naar het Koninklijk Paleis geweest wat nog steeds in gebruik is. En zoals je kan zien heeft onze gids veel foto’s van ons gemaakt. Het was een lange en drukke dag waarinLæs mere
Van Phnom Penh naar Kratie

Op weg naar onze nieuwe bestemming zijn we onderweg gestopt bij het stadje Skoun Town of beter gezegd Spider Village waar de lokale bevolking gefrituurde spinnen en andere insecten verkopen.
Rajaburi Villa op Koh Trong

Aangekomen op onze nieuwe bestemming voor 2 nachten bij Rajaburi Villa’s op Kratie Koh Trong eiland. Hier staan 13 traditionele Khemer houten villa’s in het noorden van het eiland. Een mooie plekLæs mere
Dolfijnen spotten in Kampi

Vanochtend achterop de scooter bij de locals om ons naar de boot te brengen die naar het vaste land gaat. Daar staat onze chauffeur op ons te wachten om ons naar de plek te brengen waar we IrrawaddyLæs mere
Mountain van Phnom Sambok

Met de chauffeur doorgereden naar Phnom Sambok om de mountain te beklimmen. We hebben de treden geteld het waren er totaal 380 !
Rondje over eiland gefietst

Na de dolfijnen en de mountain terug met de ferry naar ons hotel. Daar aangekomen eerst geluncht en daarna hebben we een rondje over het eiland gefietst.
Naar Siem Reap

Vanochtend al vroeg vertrokken met de auto naar Siem Reap. Dit is ongeveer 6 uur rijden. En niet alle wegen zijn met asfalt. Onderweg even gestopt bij de brug uit de 12e eeuw De Kompong Kdei. DaarnaLæs mere
Angkor Wat

Vanochtend naar het tempelcomplex Angkor Wat geweest. Ze hebben er 40 jaar over gedaan om dit te bouwen in de 12e eeuw.
The Bayon Khmer Temple

Ook zijn we naar de Bayon tempel geweest die ook op het Angkor terrein staat. En onderweg wat aapjes gespot.
Ta Prohm Temple

Als afsluiter van vandaag naar de Ta Prohm tempel waar grote bomen door de tempel heengroeien. Echt bizar maar geweldig om te zien. Hier is een gedeelte van de film Lara Croft The Tomb Raider van 2001Læs mere
Naar Kampong Phluk

Vanochtend naar Kampong Phluk waar Khmer vissers en familie wonen in paalwoningen rond het Tonie Sap Meer. Ook nog even door de mangrove gevaren.
Laatste avond Siem Reap

Vanavond is onze laatste avond, morgenochtend vroeg om 06.00 uur vertrekken we naar de border van Cambodja en Thailand. Eerst nog door de pubstreet gelopen en heerlijk gegeten bij Restaurant Mesa. OokLæs mere
Naar Koh Kood

Vanochtend al om 06.00 uur vertrokken om naar de grens van Cambodja naar Thailand te gaan. Bij de grens aangekomen eerst uitchecken met foto en vingerafdrukken en bij binnenkomst hetzelfde en goed jeLæs mere
Onze Sense Pool Villa

Aangekomen bij onze Sense Pool Villa bij The Beach Naturel Resort op Koh Kood. Hier blijven we 5 nachten en gaan we heerlijk relaxen en genieten van ons eigen zwembad/jacuzzi en naar het strand is 100Læs mere
Zonsondergang op Koh Kood

Zojuist de mooie zonsondergang gefotografeerd bij ons huisje op het strand van Koh Kood.
Met de scooter het eiland rond

We hebben 2 dagen een scooter gehuurd en het eiland rondgereden. Naar 2 watervallen geweest en wat mooie strandjes.
Laatste avond in Bangkok

Onze laatste avond van deze geweldige reis slapen we in Bangkok vlakbij het vliegveld waar we morgenmiddag op het vliegtuig stappen naar Schiphol. Nog even de taxi gepakt naar de Khao San Road om onzeLæs mere
Rejsende
😘
Rejsende
😂
RejsendeIs toch leuk foto's van jullie samen