FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggePortugal 2024Путешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 1
    • вторник, 8 октября 2024 г., 07:47
    • ☁️ 14 °C
    • Высота: 3 м
    • БельгияMusselienstraat51°4’17” N  3°55’18” E
    De grens met België.
    File bij Antwerpen.Leuk, weer over de E17, daar reed ik ook tijdens mijn Normandië reis!Koffie en to the loo.Rozette 😍🩷

Onderweg in België

8 октября 2024 г., Бельгия ⋅ ☁️ 14 °C

De reis door Nederland loopt gesmeerd, het is nog heerlijk rustig op de weg en al snel bereik ik de Belgische grens. Dan Antwerpen voorbij, daar is het behoorlijk wat drukker. Maar dat had ik ingecalculeerd, om half zes vertrekken betekent om zeven uur in de spits bij Antwerpen. Maar tenzij ik ècht midden in de nacht ga rijden valt daar niets aan te doen.

Toch valt het me best mee, en als ik eenmaal de stad voorbij ben las ik een sanitaire stop in. Ik neem gelijk een beker verse koffie mee en ik koop een mascotte voor deze reis, een roze beessie, ik doop haar Rozette. Ik ben namelijk Wandelbeer en Rotmoffie vergeten......... Die zitten op de vensterbank in de slaapkamer en daar heb ik voor Sabine de gordijnen dicht gelaten. En dus zag ik ze niet en dus vergat ik ze 🤣 Maar ze zijn straks vast blij met hun nieuwe vriendinnetje!

Посмотреть перевод
    Elly Hermsen

ПутешественникHoe kan je die twee nu vergeten? 🥺 Hopelijk hebben ze het toch naar hun zin, lekker rustig thuis. 🤗

08.10.2024ОтветитьПереводить
    2 лайка