FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggePortugal 2024Путешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 2
    • среда, 9 октября 2024 г., 15:25
    • 🌬 25 °C
    • Высота: 124 м
    • ИспанияGurutze43°19’5” N  1°50’40” W
    Bergen in zicht!
    Windwaarschuwing.Wat een wereld van verschil met al die regen!Genieten dit!Ik ben in Spanje!

Rondom de Frans-Spaanse grens

9 октября 2024 г., Испания ⋅ 🌬 25 °C

Vlak na de lunch, waar ik nog in de stromende regen heb zitten wachten tot ik de auto uit kon, brak de lucht helemaal open en werd het schitterend weer. Ik zag ook de temperatuur omhoog vliegen, van zo'n 18° tijdens de regen tot wel 27° in het zonnetje! Ook kreeg ik hier de eerste bergen van de Pyreneeën in zicht en zat ik eigenlijk voor het eerst vandaag te genieten van het uitzicht. Wat is de wereld toch een stuk vrolijker als de zon schijnt. Wel stonden er regelmatig windwaarschuwingen op de matrixborden, het slechte weer van vandaag wordt namelijk veroorzaakt door het passeren van het restant van orkaan Kirk.

Ik passeerde de grens met Spanje en zag wel het Espana bord, maar kon geen foto maken. Daar was het ter plekke te druk en te hectisch voor (je komt vlak na een steile afdaling en het laatste Franse tolpoortje bij de grens). Wel weer een fotootje van de melding van Kiaatje. Ook in Spanje werd mijn tolbadge keurig geaccepteerd dus racete ik weer door de poortjes heen (nou ja, racen...... harder dan 30 mag je niet anders pakt de camera de badge niet 😂) Ook in Spanje was het nog zonnig en warm, en als laatste stop heb ik nog een keer koffie gekocht en alvast getankt. Hoef ik daar morgen niet direct mee te beginnen!

Посмотреть перевод
    Elly Hermsen

ПутешественникGelukkig toch wel beter weer, zoals dat hoort als je naar het zuiden rijdt. 😄

09.10.2024ОтветитьПереводить
    1 лайк