• Hotel Arriola Txiki, Itziar

9 октября 2024 г., Испания ⋅ 🌧 17 °C

Mijn hotel zit niet zover van de grens en vlak voor ik de weg af moest pakten donkere wolken zich weer samen. Beschenen door de zon zag dat er best mooi uit! En heb ik gisteren geen foto kunnen maken van afslag 17, vandaag lukte dat wel met afslag nummer 54 (mijn geboortejaar 😁)

Voor mijn hotel moest ik een berg op, via een idioot smal weggetje, maar de uitzichten waren prachtig. Leuk voor straks een ommetje dacht ik...... Nou, laat ik de boel maar alvast verklappen: dat ommetje is er niet gekomen..... Ik zit hier in het hotel opgesloten door dat "restant van orkaan Kirk"! Mensenkinderen, wat is het hier tekeer gegaan, zelfs de stroom viel even uit. Het begon direct nadat ik Kiaatje had geparkeerd en ik ben zoooooo blij dat ik bijtijds de weg af was! Nadat de regen wat minder werd heb ik wel de storm getrotseerd en wat fotootjes en een filmpje gemaakt. Eeuwig zonde van zo'n mooi plekje dat ik er met zulk slecht weer ben 😡

Want het hotel is helemaal geweldig! Zoals ik al zei bovenop een berg, waar honden en katten je gezellig gedag komen zeggen en een hotelierster die de oren van je kop kletst (in het Spaans 😂😂😂) Een heel warm welkom op een stormachtige dag. Ik zit nu heerlijk onderuit gezakt in de zitkamer en schuif straks een maaltijd in de magnetron. Hoef ik niet in het donker die berg op en af 😉