- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Day 4
- Friday, October 11, 2024 at 12:14 PM
- ☁️ 22 °C
- Altitude: 86 m
PortugalCasa Nova do Seisal38°10’1” N 8°29’32” W
Koffie met wat lekkers

Toen ik gisteravond naar bed wilde gaan kwam ik erachter dat er op het bed alleen twee lakens lagen, zonder dekbed erin. Brrrr, daar vond ik het eigenlijk te koud voor. Gelukkig lag er in een kast een mooie lichtgele wollen deken en daaronder heb ik heerlijk geslapen. Wel een paar keer wakker geworden omdat ik moest plassen. Iedere keer een volle blaas. Geen idee hoe ik daaraan kom, zoveel heb ik niet gedronken! Maar verder was het lekker donker en stil in de kamer dus die nachtrust kwam wel goed.
Toen ik wakker werd was het al licht (het is hier een uur vroeger dan in NL, eigenlijk leef ik dus al in wintertijd 😊) en ik dacht dat het mistig was. Ik wilde de tuin in lopen voor een foto maar merkte toen dat het geen mist was, maar regen. Niet leuk! Vooral niet toen buienradar liet zien dat dat nog wel even ging duren. Dus maar op mijn gemakje gaan ontbijten. Dat was goed, maar helaas niet in het mooie restaurant maar in een nogal kale zaal daarnaast. Missertje van het hotel, waarom niet in stijl? Terug op de kamer alles op mijn gemakje ingepakt en toen uit gaan checken. € 58,40 kijk zo kan je nog eens ergens logeren!
En toen maar op weg in de regen. Gewoon via snelwegen want morgen als 1e dag van de rondreis ga ik deze kant weer op en ga dan via binnenwegen rijden. Nu was mijn planning om bijtijds bij het hotel te zijn om een rustige middag in te lassen en mijn dagkoffertje van schoon goed te voorzien. Het hield al snel op met zachtjes regenen, ik kwam in een complete wolkbreuk terecht, zelfs met ruitenwissers op de hoogste stand was het bijna niet te doen. En dat duurde maar en dat duurde maar...... echt een rit om heel snel te vergeten!
Tijdens de spaarzame momenten dat het iets lichter was zag ik wel dat het een prachtige omgeving is, dus ik hoop dat het morgen wat beter weer is. Er zat om de ca. 45 km een tankstation met wegrestaurantje en ik ben bijna overal even kort gestopt om even van de weg af en uit de regen te zijn. En mezelf maar even getrakteerd op koffie met wat lekkers 😋Read more
TravelerWat jammer dat ze het ontbijt in zo’n kale zaal doen. Het is een mooi hotel en dan is dat toch zonde. 😕 Tja… en die regen, wat een pech.