FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggePortugal 2024Путешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 4
    • пятница, 11 октября 2024 г., 14:36
    • ☁️ 22 °C
    • Высота: 31 м
    • ПортугалияLagoa37°7’56” N  8°27’4” W
    Alweer een ezeltje 🫏😃
    Het ziet er allemaal zo vervallen en vuil uit......Het roze paleis.Je mag alleen in de gang kijken, mooi plafond.Oorlogsmonument.Watertoren.De Igreja Matriz de Lagoa.Mooie kerk!1Leuke straatjes.1Mooie muurschildering.Het zal van binnen vast prachtig zijn!Kijken of mijn kamer nu wel klaar is.Het zwembad. Jammer dat het zulk slecht weer is, want het ziet er mooi uit.De gang buitendoor naar mijn "studio".Met kitchenette.Uitzicht vanaf het balkon.

Lagoa Apartment hotel

11 октября 2024 г., Португалия ⋅ ☁️ 22 °C

Zo langzamerhand naderde ik de Algarve, het werd wat drukker op de weg en er verschenen heel grote reclameborden in het landschap. Verschrikkelijk, deed me een beetje aan Polen denken, daar had je dat ook zoveel. Uiteindelijk ging ik de snelweg af en over een binnenweg door verschillende dorpjes naar Lagoa waar mijn hotel is en waar mijn geboekte reis begint. Nou, misschien kijk ik er met té Hollandse ogen naar en misschien ziet het er met een zonnetje allemaal wat leuker uit, maar mijn eerste indruk was: wat een zooitje.... 😱

Mijn hotel was snel gevonden en dat zag er wel leuk uit. Helaas was mijn kamer nog niet klaar maar ik was dan ook erg vroeg. En na 3 1/2 dag in de auto leek een kort ommetje door het stadje me wel leuk. Dat was het ook, maar jeetje, wat ziet alles er vervallen, slordig en vuil uit. Ik slenterde door wat straatjes, bekeek een mooie kerk en dronk een cappuccino in een klein tentje waar allemaal oude Portugese mannetjes zaten te kwebbelen. Natuurlijk kwam ik ook weer in een plensbui terecht en in een klein winkeltje (bazar) heb ik een paraplu gekocht, mijn eerste Portugese souvenir 😂

Uiteindelijk kon ik rond 16.30 mijn kamer in, een mooie ruime kamer met een balkon en een kitchenette. Want dat valt me wel op, van buiten ziet alles er hier vervallen en vuil uit, maar van binnen is het schitterend, dat was gisteren ook al zo. Maar voorlopig zijn mijn eerste indrukken van Portugal nogal verdeeld.

Maar nu ga ik vanmiddag en vanavond heel rustig aan doen want ik voel hoofdpijn opkomen en morgen wil ik er fris weer tegenaan. Na die schitterende dag van gisteren was dit dus een beetje een offday, maar goed, die horen er ook bij!

Посмотреть перевод
    Elly Hermsen

ПутешественникLeuke straatjes.Jammer, hier had een mooie muurschildering niet misstaan. 🙄

Elly Hermsen

ПутешественникMooie muurschildering.Kijk, dat bedoel ik. 😄

Elly Hermsen

ПутешественникGelukkig is binnen wel alles netjes. 😉

Ruud Miechels

ПутешественникEen zonnetje en 25 graden maakt alles vrolijker. Vermoeidheid zal ook wel een dingetje zijn.

2 лайка

Показать поездку