FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggeElly HermsenSchotland 2025
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 7
    • пятница, 23 мая 2025 г., 14:30
    • ☁️ 12 °C
    • Высота: 88 м
    • ШотландияStrathy58°33’10” N  3°58’23” W
    Elly maakt een plaatje van wat koeien.
    En Daan bekijkt een kleine begraafplaats zomaar langs de weg.Kiaatje ziet er smerig uit!Een mooi strandje.Hier is er nog een prachtig blauwe lucht.1Koffie to go halen.Hier verandert het weer al duidelijk.Grappige picknickbank 😂Donkere bergen in de verte.Zo'n prachtige omgeving.En overal weer brem, heerlijk! 😊Het grootste deel van de weg is eenbaans en er zijn ontelbare passeerplaatsen.Bergen en strandjes wisselen zich af.Werkelijk een prachtige weg!Hier kwamen we uit na een gigantich smal stukje weg.Gek doen bij een selfie.Leuk koepeltje.En ja, ook hier dammetjes!

Onderweg op de NC500

23 мая, Шотландия ⋅ ☁️ 12 °C

Op Facebook was ik de route over de NC500 tegengekomen, die werd beschreven als één van de mooiste autoroutes in Schotland, de totale route is ruim 516 mijl lang, maar vandaag konden we er een groot deel van afleggen. Wikipedia zegt het volgende over de route:

De North Coast 500 is een schilderachtige route van 516 mijl rond de noordkust van Schotland, die begint en eindigt bij Inverness Castle. De route staat ook bekend als de NC500 en werd gelanceerd in 2015 en verbindt veel functies in de noordelijke Hooglanden van Schotland in één toerroute.

Het betekende wel dat we voor ons doen wel een beetje meer door moesten rijden dan anders, want deze NC500 is bepaald geen snelweg en we vertrokken vanaf de boot pas om 13.00. Maar wat hebben we genoten van deze roadtrip. En natuurlijk hebben we nog heel vaak stil gestaan voor een fotootje, we zijn een koffie to go en een ijsje wezen halen en bij een tearoom in the middle of nowhere hebben we ook wat gegeten en gedronken.

De dag begon nog prachtig, maar langzamerhand maakte de knetterblauwe lucht plaats voor een melkwitte lucht. Maar voorlopig was het nog droog.

Посмотреть перевод
    Elly Hermsen

ПутешественникAls het nou vannacht goed gaat regenen is je auto misschien schoon morgenochtend. 😄

23.05.2025ОтветитьПереводить

Koffie to go halen.Take away only, naar het picknickbankje ernaast :-) [Frannie]

31.05.2025ОтветитьПереводить
    1 лайк