• Op zoek naar pootafdrukken van dino's

27 Mayıs, İskoçya ⋅ 🌬 11 °C

Via een lange weg met ook weer ontelbare passeerplaatsen rijden we verder naar een plek waar pootafdrukken van dinosaurussen te vinden zijn. Ik heb al op internet gelezen dat die hier niet zo mooi aangegeven zijn als in Portugal, maar dat je er echt naar moet zoeken. Ter plekke aangekomen treffen we ook weer een drukke parkeerplaats aan, maar er is nog wel plek. Het is een groot rotsachtig strand dus de "mensenmassa" verspreidt zich wel.

Elly moest heel erg nodig naar de wc en daarvoor was hier absoluut geen gelegenheid. Ze bleef dus dichtbij de auto, want zittend ging het nog wel. Zelf moest ik ook hoognodig maar ik wilde toch wel heel erg graag even gaan kijken. We konden het allebei nog wel even uithouden, besloten we, en ik ging alleen op zoek naar een pad naar het strand. Ik liep eerst de verkeerde kant op, wat geen straf was, want het uitzicht was prachtig en er lagen lieve schaapjes langs de kant.

Uiteindelijk ben ik aan de andere kant op het strand terechtgekomen, waar Elly een bord had zien staan, en na wat geklauter over de rotsen ontwaarde ik zowaar een paar plekken die best eens pootafdrukken zouden kunnen zijn. Maar misschien ook niet 😂 In ieder geval heb ik het een heerlijk ommetje gevonden en ik heb tot slot ook even met mijn voeten in de Atlantische Oceaan gestaan. En oja, ook hier scheen de zon weer volop, wat mazzelen we toch!
    Okumaya devam et