• Buitenpost

18 Julai, Belanda ⋅ ☁️ 18 °C

Vandaag was ook weer qua weer heel anders dan de vorige dagen! Was het gisteren donkergrijs met de dreiging van buien, vandaag was het een heel rustige dag, lichtgekleurde bewolking, helemaal windstil en heerlijk fris. Uitstekend weer voor een wandelingetje, en dat is dan ook precies wat ik vanmorgen dus weer gedaan heb!

Na een kopje koffie en een hapje ontbijt ben ik op pad gegaan naar Buitenpost, daar had ik weer een knopenrondje uitgezocht. Onderweg bekende plaatsnamen tegengekomen, Walterswald (daar liep ik mijn laatste Kennedymars) en Kootstertille waar ik Timmie uit het asiel heb gehaald. In Buitenpost kwam ik terecht op een uitgestorven parkeerplaats bij het station. Gelukkig stond de route van vandaag wel in mijn GPS en ik had al gauw het rode lijntje te pakken.

Net als het weer was ook de route vandaag rustig, geen echt spectaculaire dingen onderweg, maar ach, de dingen die je onderweg ziet maken voor mij iedere route spectaculair! Ik kon weer mooie foto's van bloemen maken (want windstil), ik heb met koeien gebabbeld, ben in het Paradyske geweest en kon mezelf weer met een nummer 17 vereeuwigen.
    Baca lagi