• Feanklaster

18 Julai, Belanda ⋅ ☁️ 20 °C

Hoewel het knopenrondje start en finisht in Buitenpost is het genoemd naar een plaatsje waar je doorheen komt, Feanklaster (Veenklooster). Daar is ook een mooie state, State Fogelsangh. Ik had die graag willen bezoeken maar hij ging pas om 13.00 open. Ik had wel een rondje door het aangelegen bos kunnen doen (ondanks dat je daar eigenlijk een euro voor moest betalen was het gewoon opengesteld) maar de route van vandaag zat al zo'n beetje aan mijn max, dus dat heb ik achterwege gelaten. Wel even een bankjesrust ingelast.

Wat verderop kwam ik bij Hanenburgh langs een weiland waar twee paardjes stonden. Ze waren al van een klein ras, maar ze hadden ook nog eens allebei een veulentje bij zich 🥰 Nou, die waren helemaal ieniemienie! Eentje was zo jong dat hij nog wat wankel op zijn beentjes stond, de andere was zo te zien al een beetje in de puberteit 😂 Kijk de foto's maar!

Verderop ben ik net als gisteren helemaal verdwaald, vandaag kwam ik in Egypte terecht 🤣 Ik had even zin om te gaan "walken like an Egyptian", maar ik heb me ingehouden 😁 Iets verderop ging de route een fietspad op en de bossen in.
    Baca lagi