FindPenguins
    • ☀️ 21 °C
    • 海抜: 176 m
    • ハンガリーEger47°54’9” N  20°22’24” E
    Gezelligheid in Eger.
    Alweer zo'n leuk bankje!De basiliek.Gelukkig geen steigers!En ook geen bouwplastic 😂Prachtig raam!Het orgel.Het altaar.Echt een schitterende kerk!Weer naar buiten.Langs de Minorietenkerk.Door gezellige straatjes naar het kasteel.Ja hoor, wéér omhoog!Mooi uitzicht!En boffen met het weer, het was heerlijk vandaag!Dit zijn de plaatjes, hè!Dag zeggen tegen de camera.Even de kazematten in.Griezelig......Tuurlijk, een ijsje hoort erbij!Pffff, al die trappetjes weer op.En dan ben ik weer bij het hotel.

Een middagje in Eger

9月18日, ハンガリー ⋅ ☀️ 21 °C

Na dat leuke planetarium was mijn humeur een stuk opgeknapt. Terug bij het hotel heb ik mijn rugzak achtergelaten en heb ik een middagje in Eger rondgewandeld. Daar moest ik vanaf het hotel een heleboel trapjes voor af, dus ik stelde me in op wat klimwerk op de terugweg.

In de stad zelf was alles redelijk vlak, behalve dan de trappen naar de basiliek en de klim naar het kasteel 😅 En die wilde ik toch allebei graag zien! Gelukkig stond deze basiliek niet in de steigers, schitterende kerk! En ook het kasteel was leuk, ik hou wel van die middeleeuwse burchten. En het uitzicht over de stad was de klim meer dan waard!

Uiteraard heb ik mezelf ergens getrakteerd op een ijsje en toen alle trappetjes terug naar het hotel geklommen. En nu met een heerlijke latte en een salade op de hotelkamer, terugkijken op een dag die niet leuk begon, maar goed eindigde!
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Elly Hermsen

旅行者Echt een mooi stadje, maar ik herken er niets meer van. 🤔

4週返信する翻訳する
    Ruud Miechels

旅行者Mijn herinneringen houden hier gedeeltelijk ook op.

3週返信する翻訳する
    2いいね