• Hotel Ovit in Kesztely

23 September, Hungaria ⋅ ☁️ 18 °C

Ik had nog het plan om op het volgende stuk een uitzichtpunt te bezoeken, maar daar aangekomen ging er een heel steil pad naar boven. Ik kon het vandaag niet opbrengen om daar aan te beginnen. Ik had in de loop van de dag ook een vage buikpijn gekregen, niet heel erg maar genoeg om me niet helemaal lekker te voelen.

Dus ben ik maar gewoon naar het hotel gereden om er daar een rustige namiddag en avond van te maken. Heel mooi hotel bij het Balatonmeer (dat er helaas door de bewolking niet mooi blauw uitziet) en op mijn verzoek hadden ze gelukkig een kamer op de begane grond, want er is geen lift. Gigantische kamer, met 3 zitbanken, grote kasten, een keukentje en openslaande deuren naar een zitje buiten. Er is ook een buitenzwembad, maar dat is al gesloten voor het seizoen en daar is het nu toch ook niet lekker voor.

In een zaaltje naast mijn kamer was een kast vol boeken en spelletjes en daar lagen zowaar ook een paar legpuzzels! Geen grote puzzels, maar ik vond er eentje met 256 stukjes. Moet te doen zijn in drie avonden!
    Baca selengkapnya