FindPenguins
  • Iscriviti
Mostra sulla mappa
  • Kim PullesViaggiatoreThailand!🇹🇭
    • Mostra viaggio
    • Aggiungi alla lista dei desideriRimuovi dalla lista dei desideri
    • Giorno 1
    • domenica 3 marzo 2024
    • ☁️ 16 °C
    • Altitudine: 12 m
    • OlandaZwijnsbergen51°31’10” N  5°31’2” E

De reis is begonnen!

3 marzo 2024, Olanda ⋅ ☁️ 16 °C

De reis is begonnen! Vanochtend waren we al vroeg wakker en hebben we nog veel kunnen knuffelen met de katten. Nadat we de katten hebben afgegeven in Dommelen rijden we naar huis om de laatste spullen te pakken. Papa kwam ons ophalen en bracht ons naar Eindhoven station. Hier hebben we de trein naar Schiphol gepakt (Thanks voor de snack Ro, heerlijke zelfgemaakte koeken voor onderweg!) We konden meteen inchecken en zijn daarna lekker wat gaan eten bij onze favo tent, de Mac! Hier werd de stress voor de reis vervanger door enthousiasme, het besef dat we dan eindelijk naar Thailand gaan! Jan pakt nog even ergens een speciaal biertje (om goed te kunnen slapen zegt hij.) Hierna kunnen we al bijna naar de gate om naar Dubai te vliegen, waar we 1 uur hebben om over te stappen op de vlucht naar Bangkok. Super leuk dat jullie ons gaan volgen op onze reis, we gaan proberen iedere dag de mooiste/ leukste dingen op te schrijven. Tot morgen!👋🏼Leggi altro

Guarda la traduzione

Wat fijn om te horen dat de reis goed is verlopen en jullie gaan genieten van jullie vakantie ❤️ [Bettie]

05/03/24RispostaTradurre

Veel plezier. Geniet ervan. [Tante Willemien]

05/03/24RispostaTradurre
    Ine Gielen

Viaggiatore😅🤣

05/03/24Risposta
    Petra Eijsink

ViaggiatoreLeuk om jullie te volgen hele fijne vakantie

09/03/24RispostaTradurre
    9 mi piace