• Snorkeltocht naar Koh Tao & Ko Nang Yuan

19. mars 2024, Thailand ⋅ 🌙 29 °C

Vanochtend kwamen ze ons al vroeg ophalen voor de snorkeltocht die we gister hadden geboekt. We worden bij een verzamelpunt afgezet waar we ontbijt krijgen. Vanuit daar gaan we de speedboot op, we varen naar twee snorkel plaatsen bij Koh Tao. Jan gaat snorkelen en ik blijf op de boot, ik vind het maar niks in de zee dus kijk liever van bovenaf mee. Jan heeft ook twee rifhaaien gezien dus voor mij hoefde het ook echt niet meer. Hierna gaan we naar een lunch plaats ook op Koh Tao waar we ook vrije tijd krijgen om het strand een beetje te verkennen en lekker te zwemmen. De zee is hier zo ontzettend warm, ik vind het heerlijk haha! We eindigen onze tocht op Ko Nang Yuan, een eiland dichtbij Koh Tao. Hier hebben ze een prachtig viewpoint hoog op de berg, het is een lange steile trap omhoog maar het was het weer waard! We zwemmen hier nog wat in de zee en gaan dan aan de tocht terug beginnen. Deze was zo ontzettend heftig! De golven waren hoog en de boot klapte er erg hard overheen, dit 1,5 uur lang.. we waren blij dat we veilig aankwamen aan land! We zijn nog even gaan zwemmen in het hotel en zijn daarna wat gaan eten. Jan wilde nog graag een muay Thai gevecht zien in een stadion dus zijn we hierheen gegaan, ik moet stiekem toegeven dat ik dit ook echt fantastisch vond! Morgen hebben we een rustige dag gepland staan en dan is het alweer bijna tijd om naar huis te gaan😌⛰️🏝️🐟🤿Les mer