FindPenguins
    • タイDon Mueang International Airport13°55’36” N  100°35’57” E

Arribem a TAILÀNDIA! 🛩️🇹🇭

2023年10月1日, タイ ⋅ ☁️ 26 °C

KATHMANDÚ - TAILÀNDIA 🛩️

Avui ha sigut dia de trasllat, poca cosa a explicar. Ens hem despertat al gym/antro. Hem fet la maleta, hem donat una volta pel barri i hem anat tirant.

Hem arribat amb molt de temps a l'aeroport, perquè no sabem per què no ens deixava fer el check-in abans. Mentre esperàvem, la Núria feia màster i l'Adrià escoltava pòdcasts i ens anàvem distreien amb la gent. De cop i volta ha aparegut l'imcerso de Delhi i hem quedat invadits pels seus crits i soroll.

A dintre l'avió la Núria s'ha trobat una amiga del retir, ha sigut molt guai, però l'han renyat 2 cops les hostesses perquè tornés al seu lloc.

Hem arribat a Bangkok a la 1 de la matinada, i ens hem tornat a trobar a la Yuki, justament teníem l'hotel de costat i ens hem acompanyat. La primera nit l'hem agafat aprop del aeroport perquè fins al centre hi havia 1;30h.

Només xafar el barri del costat de l'aeroport ens hem adonat que és totalment diferent a Nepal. Aquí ja és primer món, excepte que està ple de rates però res seriós.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください