• Cascades Kuang Si 📍

2 de novembro de 2023, Laos ⋅ ☀️ 28 °C

Avui hem donat un passet més, visitarem les is cascades Kuang Si. Després d'unes bones mandres, hem sortit caminat per la ciutat per agafar gana.

Fins a les 11 que ens han passat a buscar, hem estat per l'hotel esmorzant i per la terrasseta contestant missatges. Per no fer tan dur el trajecte fins a les cascades hem triat l'opció d'anar amb minibús, ja que era més còmode que la moto.

De camí la Núria s'ha marejat fort i l'ha cansat molt el trajecte, aquí les carreteres estan a mig fer i plenes de forats. A l'arribar allà, al principi no es notava gens bé, però descansem una mica i anem fent xinu xanu.

Les cascades de Kuang Si és l'atracció per excel·lència de Luang Parbang. Amb raó, són espectaculars, les més boniques que hem vist fins al moment.

Hem passat el dia visitant els diferents salts d'aigua, i l'Adrià ha aprofitat en un per banyar-se al lloc més guapo de les cascades, que en teoria estava prohibit perquè queia molta aigua. Però s'hi banyava molta gent

A mitja tarda ens han passat a buscar i cap a l'hotel. La Núria ha arribat cansada, però bé ens veiem amb condicions de seguir el viatge. Parlem amb el recepcionista per gestionar el tren per arribar a Vang Vieng demà.
    Leia mais