• Luang Prabang - Vang Vieng 📍

3 November 2023, Laos ⋅ ☀️ 30 °C

Aquest matí a primera hora, la Núria se'n va a fer piscines per activar-se una mica. Li senta bé nedar, no li fa tant mal de cap i almenys es mou una mica.

Anem a esmorzar i després preparem la maleta i la deixem a la recepció de l'hotel. Ens passem la resta del dia a la recepció del hotel a les tumbones i a la piscina.

Anem a fer un matcha latte i un mocha, i cap a les 4 arriba el taxi que ens portarà cap a l'estació de tren per anar cap a Vang Vieng 📍.

Arribem a l'estació i al·lucinem fort! Es tracta d'un tren que ha pagat la China a Laos. No té res a veure amb el que hem anat veient per Laos, és una infraestructura gegant, i el tren es veu força modern.

És un tren d'alta velocitat, si haguéssim fet aquest trajecte amb minivan, hauríem estat 6 h, i amb tren és 1 h.

Arribem a Vang Vieng, és de nit. Com sempre hi ha les furgonetes enganya-turistes, que et fan pagar molt per anar al centre. Però no hi ha altra manera, els tuc-tucs on van els locals ens envien a les furgonetes, ells no ens volen portar, deuen tenir conveni 😂

Arribem a l'hotel, molt curiós. El treballador és un egipci que ha voltat per tot el món.

Aquest hotel costa 9 euros/nit els dos amb esmorzar inclòs, està força bé, però el llit és molt incòmode i decidim que farem un parell de nits i canviarem d'hotel.

Anem a dinar ben bé davant de l'hotel, per 1,44 cada un, tenim un bon plat. Aquí els preus són com Luang Prabang o un pèl més car, sobretot als restaurants bons i turístics es nota.

Passegem una mica pel mercat de nit i anem a dormir.
    Baca lagi