• Kayak i posta de sol 🔝

2023年11月5日, ラオス ⋅ ⛅ 28 °C

Avui al matí ens llevem amb la calma, esmorzem a l'hotel i cap a les 11 fem un canvi d'hotel. El que estem ara aquesta bé, però trobem que el llit és molt incòmode, i l'oferta d'hotels que hi ha aquí és gran, així que trobem un altre un pel més car, 12€/nit amb esmorzar els dos, que ens agrada molt i decidim fer el canvi.

I la veritat és que ha sigut un bon canvi, el llit súper més còmode, molt cèntric i tranquil. A l'arribar teníem cafè i té gratuït. Un bon detall.

Parlem amb la dona de l'hotel per demanar info per fer kayak. I decidim agafar una horeta de kayak pel riu que passa pel poble. Ha sigut molt xulo, hem començat als afores del poble i hem acabat al poble.

Després hem anat a l'hotel a canviar-nos i hem aprofitat per mirar un capítol de Maid, que ens té enganxadíssims!

Al vespre hem anat a veure la posta de sol en un bar que ens va dir la Nona que es veia súper bé. Ella ha vingut al cap d'una estona.

Ens hem passat hores allà xarrant, fina que ens han fet fora literalment del bar. Hem aprofitat per sopar allà també.

En sortir hem anat a treure diners i a menjar una mica més que ens hem quedat amb gana.

A la nit acabem de mirar l'últim capítol de Maid i cap a dormir.
    もっと詳しく