• Dia per Surat Thain📍

9 november 2023, Thailand ⋅ ☁️ 31 °C

Avui és el dia que ens hem despertat més tard i més mandrós. Passades les 10 hem començat a moure'ns, però fins a les 12 no hem sortit de l'habitació. Amb la calma hem fet una mica d'exercici i decidir que fer.

Per internet Surat Thani tenia bona pinta així que decidim passar el dia per la ciutat. Tornem a l'estació de tren i agafem un bus que ens porta al centre. A mesura que avancem veiem que és una bona ciutat, molt trànsit, gent... Ens emportem una petita decepció perquè veiem poc hi ha a fer aquí i que podríem estar a les illes.

Però passat el moment canviem de xip i ho veiem com una oportunitat per actualitzar el diari anem amb 9 dies de retard, gestionar el ferri, mirar lloc a visitar els pròxims dies, llegir, màster ...

També sortim a visitar la ciutat, tenim la sort de dinar a un restaurant tailandès on cuinen d'escàndol, i descobrim uns rotllets de carn i un cafè típic d'aquí, Oliang. Boníssim un bon descobriment.

Ens passem unes quantes hores intentant canviar diners de Laos per Tailandesos… sense èxit! Ho haurem de fer a l’aeroport de tornada.

La resta de la tarda la passem a l'hotel s'hi està molt bé, és un petit oasi al mig de la ciutat.
    Meer informatie