FindPenguins
    • Eksploruj
    • Pomoc/Obsługa
    • Śledź nas
  • Zapisz się
  • Barbro o Sten-Åke TjärnlundThe Mobile Home AdventureBarbro o Sten-Åke Tjärnlund
    • Dodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowień
    • Dzielić
    • Dzień 22
    • wtorek, 28 czerwca 2022 23:18
    • 🌙 16 °C
    • Wysokość: 183 m
    • SzwecjaRöttle57°59’25” N  14°25’27” E

Dagen börjar med höst

28 czerwca 2022, Szwecja ⋅ 🌙 16 °C

Regn, regn och ännu mera regn. Hela natten och långt in på förmiddagen. Grått och kallt vilket känns märkligt efter gårdagens bastuvärme.

Vi vill spela golf i dag men det hinner bli eftermiddag innan vi ger oss ut. Som tur är får vi vår belöning; - en riktig kanonbana kombinerat med blånande himmel och slutligen sommarväder igen. En av de roligaste golfbanorna vi spelat även om man helst ska ha golfbil och många bollar i bagen. Ingen trängsel så det går lugnt och städat till. Rekommenderas varmt!

Västanå slott ligger strax intill med hotellrum och golfpaket men eftersom vi har huset på ryggen klarar vi oss bra på egen hand.

Vi blev så förtjusta i banan så vi stannar en dag till då dessutom alla meteorologer lovar vackert väder.
    Czytaj więcej

Zobacz tłumaczenie
    Ulf Bundell

Ulf Bundelldet är en härlig men trixig bana, när vi spelade så var fairways ganska smalaoch semiruffen alldeles för hög. men jag spelar som bekant inte så rakt.

Barbro o Sten-Åke Tjärnlund

Barbro o Sten-ÅkeJa visst är den trixig men de har kanske klippt ner ruffen del även om fairway fortfarande är rätt så smal på sina ställen. För en gångs skull är det bra att slå långt och rakt 😁

Ulf Bundell

Ulf Bundellhar just varit hos Therese och fått min 5:e lektion. Godtagbar förbättring åtminstone när jag är där

Barbro o Sten-Åke Tjärnlund

Barbro o Sten-Åke👍🌞