Efter 40 timmars resa har vi nu slutit cirkeln och är tillbaka vid startpunkten, - men att hemma skulle vara bäst? Man ska ju inte vara taskig men Skåne den 2 mars är tyvärr chanslöst mot HaymanRead more
Det är vi som ska tacka för att få hem er igen! Vi har saknat er massor! Och tack för en fantastisk reseberättelse! ❤
5 timmars väntan i Hongkong för flyget till London som avgår 01:00. Sedan drygt 13 timmar innan Heathrow och så småningom Kastrup. Det har redan varit en lång dag även om första biten med båtRead more
I dag är det 50 dagar sedan vi satte oss på Pågatåget för transport till Kastrup och stora vida världen. Det är också den sista dagen i paradiset Hayman Island. I den tropiska regnskogenRead more
Måste tacka för den fantastiska berättelsen som ni har skildrat om er resan, har nästan blivit som så att man har väntat på nästa del av er resan, när man har läst det ni har skrivit och upplevt. Stort och innerligt tack för att jag/vi har fått uppleva denna resa med er. Har ibland känts som jag också var med på er underbara resa. Välkomna hem vänner, flyg sakta och lågt tills vi ses igen ! All the best ! Torbjörn & Helene
Vi har faktiskt mest gjort det för vår egen skull så att vi säkert skulle komma ihåg vad vi varit med om. Vi visste att det skulle bli en hel del. Sedan är det självklart väldigt roligt att ni har velat följa med på resan!
Vi har haft det alldeles för bra alldeles för länge och det är kanske lite sent att göra något åt nu. Vi bestämde oss ändå för att klättra upp till en utsiktspunkt ett par kilometerRead more
En lugn dag mitt i naturen. Sol, bad, god mat från frukost och framåt med perfekt avslutning i den malaysiska restaurangen.
Det mest spännande var att se Giant Trevally slåss om fiskrenset somRead more
Äntligen! - Vi har släpat snorklar, cyklop och badskor runt halva jordklotet och nu fick de till sist komma till användning. En snabb båttur till Pearl Bay där vi lämnas av för 2 timmarsRead more
Med tanke på framtida möten med denna dam skall jag för gångs skull säga "no comments" 😇
I dag blev det inte gjort speciellt mycket nytta! Vi hänger runt det gigantiska poolområdet, läser, badar, äter lunch och tar det väldigt, väldigt lugnt. Det mest upphetsande är att stiftaRead more
Man får det man förtjänar även om det kan ta tid att komma dit.
Uppstigning 05:00, transport till Cairns flygplats, en dryg timme till Hamilton Island. Vi kommer fram och tas omedelbart emot avRead more
Får vad man förtjänar! Undrar vad gjort eftersom det blåser och faller snöblandat regn här 😡
Det går upp och ner på vår resa. I går blev det ingen dagboksanteckning för det var en lång dag i huvudsak på flygplatser och i flygplan. Alla vet hur kul det är... Från Auckland till CairnsRead more
Helt otroliga bilder- förstår att upplevelsen lämnar härliga spår av overklighet. Väldigt glad att höra att ni fortfarande är fyra stycken i frihet på er resa ☺️☺️👍kramar till er alla
Ni är så välkomna hem till "våren" men passa på att njuta det sista åt oss också!!! // A
Tack! - fast nu börjar det dra ihop sig. Vi sitter på flygplatsen i Cairns och väntar på flyget till Hamilton Island. Konstaterade för en stund sedan att det var näst sista gången vi checkar in vårt bagage på den här resan. Återstår 6 dagar på Stora Barriärrevet men den 1/3 startar hemresan! Svårt att tänka sig långbyxor....
Ett stort tack att ni delat med er av "Den stora resan" och på så sätt låtit oss vara "medresenärer".
Den mest fantastiska resa vi gjort! Tack käraste vänner❤
Välkommen hem. Det har varit spännande att följa er. Stor kram från sköna Jämtland och oss.