Historic Empire Hotel

Okarito

Rino heeft tot 8 uur geslapen. Als ik me heb aangekleed ga ik even opruimen. Wat dingen in de koffer pakken, die we niet nodig hebben. Spullen eruit, die we misschien komende dagen kunnen gebruiken.Read more
Bos en Berg

/l
Strandavond

Na het eten een strandwandeling gemaakt. Wat hadden we mazzel met het licht. Rino wordt helemaal gelukkig van zo'n foto avond. Ik had alleen mijn telefoon bij me. Voor de echt mooie foto's moetenRead more
Golden Hour on Okarito Beach

Okarito dag 2

We gingen vanmorgen als een speer. Zaten om half 10 in de auto, blijkt de batterij weer leeg.😡. Bellen kunnen we ook niet. Onze beide telefoons maken geen netwerk verbinding. Grrrrr. Gebeld met deRead more
Naar Fox Glacier en terug

Vannacht geen goede nachtrust. MIDGES! Ik was gisteren goed te pakken genomen door de krengen, krabben en smeren dus.
Vanmorgen mooi weer en we hadden er zin in.
Daar dacht onze accu anders over. AARead more
Happy New Year

Alle volgers een gezond 2025
Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag is hier niet zo'n ding geloof ik, er mot gewerkt worden. Wat een prachtige Scenic Route hebben we vandaag gereden, de mooiste tot nu toe. De foto's zeggen genoeg dacht ik zo.
Go with the flow naar Wanaka.

Met een kampvuur en een drankje op het strand zijn wij het nieuwe jaar in gerold. Vanmorgen om 11 uur vertrokken uit Okarito. Na 5 minuten al ons eerste fotomomentje. Koffie gedronken en getankt inRead more
Wanaka - Queenstown - Kingston

Zijn rond tien uur vertrokken naar Wanaka, sowieso voor een kop koffie. Denk niet dat het meer wordt. Het is hier stuiter druk. Nog even naar het water gelopen en dan op weg naar Queenstown. ContactRead more
Queenstown Lugano van New Zealand

Queenstown heeft ca 10.000 inwoners en heeft zijn charme van een kleine stad behouden. Bron Wikipedia.
Dat was misschien 20 jaar geleden zo, nu is het meer zoals Lugano, overvol met toeristen, dureRead more
Te Anau

Vannacht wat minder geslapen. Verrek van de jeuk, net als Rino trouwens. Die rottige zandvliegjes steken gemeen.
Lekker gedoucht. Na het ontbijt dump station en dan richting Te Anau. Maar eerst eenRead more
Te Anau - Cromwell

Rino heeft zich vanmorgen in de kaart verdiept hoe te rijden. Het wordt via Gore naar Cromwell . Eerst naar Te Anau gereden voor boodschappen, geld en een kop koffie. De weg naar Gore was mooi, maarRead more
Millers Flad Brige 18+

Alleen voor boven de 18
Niet geschikt voor jeugdige kijkers😮💨🔞
Clay Cliffs

Rino heeft tot kwart voor negen geslapen. Daarna natuurlijk even de camping over met fototoestel. Camping boeken lukt niet. Alles vol. Dan maar weer op de bonnefooi. Koffie gedronken in Country CafeRead more
Omarama Clay Cliffs

Stukkie rije

Druk hier

Er moet mij toch iets van het hart. Nieuw Zeeland is schitterend maar er begint iets te knagen. Het Zuider eiland wordt te populair bij buitenlanders zo als wij. Vooral aan de populaire west kust is 1Read more
Lake Pukaki-Mt Cook-Tasman V-Lake Tepako

Ontbijt en dumpstation. Water bij vullen en gaan.
Prachtig zicht op Mount Cook. Dat moet natuurlijk op de gevoelige plaat en smaakt naar meer. Go with the flow naar Mount Cook. Omdat Rino de afslagRead more
Op naar Christchurch

We zijn vroeg vanmorgen. Het is heerlijk weer. Het is kwart over negen en Rino heeft al koffie gehaald en de ontbijt schaaltjes afgewassen. Is nu met de 360 camera over de camping. Conclusie:Read more
Christchurch: de tuinen

Heerlijk geslapen in een goed kingsize bed. Toen we wakker werden, regende het. Inmiddels droog, dus op pad. Gegeten (ontbijt) bij het Strawberry Fare. Daarna via het Hagley Park (mooie oude bomen)Read more
Christchurch: de stad

Christchurch 1

Christchurch 2

Na de aardbevingen van 2010 en 2011 is een groot deel van de oude binnenstad van Christchurch in puin gegaan. Na 14 jaar zijn een groot aantal historische gebouwen nog niet of deels hersteld. Op deRead more
Traveler
Mooie foto