• Moray, Salzterrasse u e Nachtbus

2024年7月11日〜12日, ペルー ⋅ ☀️ 18 °C

Da mir letscht Wuche vorem Inkatrail no e Tour hei müesse absäge, heimer denkt, die hüt no nachezhole. Mir si zwar nid mega zfriede mit dr Organisation, hei ihne aber nomau e Chance gäh. Aus ersts simer zure Weberei gfahre. Ds isch für üs nüt neus gsi u eigentlich oh nid ufem Programm gstande. Leider si die Froue wo dert webe viel meh unter Stress u si het üs ire mega Gschwindigkeit aus abegliiret. Witer simer zure Inkaruine wo Moray heisst. Dert hei d Inkas probiert verschiedeni Gmües azpflanze, wo i dere Höchi eigentlich gar nid wachse. Dr Guide het leider nid meh gwüsst zverzeue u dr Bsuech isch mega churz gsi. Nachdem heisi üs uf Maras bracht, womer ime Lade hei öpis über d Salzherstellig erfahre u hei chönne shoppe. Natürlech simer de die bekannte Salzterrasse no ga aluege. Ds Salz chunnt vom Berg u sammlet sech i dene 3'000 Pools. Pro Familie ghöre 5 setigi Pools u die entscheide de obsi wei ärnte oder nid. Ds isch mega idrücklech gsi.
    Zrugg im Hotel heimer no üsi Rucksäck umpackt u ner simer zum Terminal uf üse letscht Nachtbus hie.

Am Morge früeh simer in Arequipa acho u hei nid mega viu gschlafe. Zersch simer ga zmörgele u ner chli dür z Städtli gloffe. Zwüsch in simer ume iz Hostel zum häre liege u dusche. Am Nami hets de ume es hüngerli gäh u mir hei üs feini Crepes gönnt. Morn weimer no meh vor Stadt gseh, aber hüt heissts afa mau früeh ga schlafe.
    もっと詳しく