Getting ready
12 februari 2016, Hongarije ⋅ ⛅ 4 °C
Faradtan, nagyon faradtan... De izgatottan varjuk az indulast! Nehez es idegorlo het utan el sem hiszem, hogy eljott ez a nap is.
Yolanda's guest house
14 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 27 °C
Unawatuna
15 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 7 °C
Azzal kezdem, hogy óriásit aludtunk, mind a hárman. Reggeli után elindultunk a beachre, Unawatunaba, ami egy kicsike üdülőváros a sziget dél-nyugati csücskében. Eredetileg vonatozniMeer informatie
After the rain
16 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 12 °C
Azzal kezdem, hogy ma nem esett. Halleluja! Reggeli utan a kis csalad levonult a beachre. Amig apa uszott, anya tologatta a babakocsit, majd forditva. Hat ennyit a kozos strandolasrol :-). ViccetMeer informatie
Unawatuna a magyar falu
17 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 0 °C
A mai nap tanulsagat igy lehetne osszefoglalni: Unawatuna, a magyar falu. Azt hiszem kulonbozo tortenetek es sztereotipiak elnek bennunk, amikor magyarokkal talalkozunk kulfoldon. Itt ez is megdolniMeer informatie
Mirissa
18 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 24 °C
No, ha csak ennyi jutott a napsutesbol, akkor sem sapadtan megyek mar haza. At-tukk-tukkoltunk Mirissara, ami arrol nevezetes, hogy onnan indulnak a hajok balnalesre. Gyonoru a part, a hullamok aMeer informatie
Galle
19 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 6 °C
Ma megtortent az, ami azt hittem soha nem fog: bekentem magam 50 faktoros kremmel! Amikor sut a nap, az nagyon durva. Amugy a parat eleg gyorsan megszoktam, de lehet nekem is kellett volna szoliznomMeer informatie
Japanese peace pagoda
21 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 -5 °C
A mai nap csucspontja mindenkeppen az volt, amikor gyerekkel a hatunkon atkirandultunk az obol masik oldalara. Ezt ugy kell elpezelni, mintha Nagymarosrol mennel at Zebegenybe naplementet nezni. AMeer informatie
Poya Day
22 februari 2016, Sri Lanka ⋅ ☀️ 22 °C
Pont jo. Igy volt a jo, hogy tovabb maradtunk, mert ma mar ugy ereztem, eleget voltunk itt, mehetunk tovabb. Aztan a termeszet is kegyes volt, mert ma volt a legszebb szinu a tenger, amiota ittMeer informatie
Kandy
23 februari 2016, Sri Lanka ⋅ 🌙 25 °C
Eljott a napja tehat, hogy elhagyjuk a partot. Nyolc este egy helyen... csak a gyerek miatt volt lehetseges, pedig igy lehet igazan pihenni! Ukran ismeroseink altal ajanlott uriember, Sisira jottMeer informatie
Ramboda waterfalls and tea lands
25 februari 2016, Sri Lanka ⋅ ☀️ 24 °C
Nagyon szerettünk volna látni tea földeket, így egy kicsit délebbre vettük az irányt Kandytől. Sisira javaslatára kihagytuk Matale füves kertet és felkerestük Ramboda vízesést, melyMeer informatie
Maafushi
26 februari 2016, Laccadive Sea ⋅ ⛅ 29 °C
Megérkeztünk, több mint két órás késés után. Dani nagyon jó kedvu volt egesz nap, orom volt latni.
Minden repuloternek megvan a sajatos hangulata, foldrajzi elhelyezkedesetol fuggoen. AMeer informatie
The beach
26 februari 2016, Laccadive Sea ⋅ ☀️ 32 °C
Nehéz az élet :-)! ... Ma azért ledöbbentem. Csak álltam a parton, lábam a vízben, és nehezen hittem a szememnek. Engem lenyugoz ez a szinvilag, pedig evekkel ezelott nem szerettem a keket.Meer informatie
More beach
28 februari 2016, Laccadive Sea ⋅ 🌬 31 °C