Getting ready

Faradtan, nagyon faradtan... De izgatottan varjuk az indulast! Nehez es idegorlo het utan el sem hiszem, hogy eljott ez a nap is.
Yolanda's guest house

Unawatuna

Azzal kezdem, hogy óriásit aludtunk, mind a hárman. Reggeli után elindultunk a beachre, Unawatunaba, ami egy kicsike üdülőváros a sziget dél-nyugati csücskében. Eredetileg vonatozniLue lisää
After the rain

Azzal kezdem, hogy ma nem esett. Halleluja! Reggeli utan a kis csalad levonult a beachre. Amig apa uszott, anya tologatta a babakocsit, majd forditva. Hat ennyit a kozos strandolasrol :-). ViccetLue lisää
Unawatuna a magyar falu

A mai nap tanulsagat igy lehetne osszefoglalni: Unawatuna, a magyar falu. Azt hiszem kulonbozo tortenetek es sztereotipiak elnek bennunk, amikor magyarokkal talalkozunk kulfoldon. Itt ez is megdolniLue lisää
Mirissa

No, ha csak ennyi jutott a napsutesbol, akkor sem sapadtan megyek mar haza. At-tukk-tukkoltunk Mirissara, ami arrol nevezetes, hogy onnan indulnak a hajok balnalesre. Gyonoru a part, a hullamok aLue lisää
Galle

Ma megtortent az, ami azt hittem soha nem fog: bekentem magam 50 faktoros kremmel! Amikor sut a nap, az nagyon durva. Amugy a parat eleg gyorsan megszoktam, de lehet nekem is kellett volna szoliznomLue lisää
Japanese peace pagoda

A mai nap csucspontja mindenkeppen az volt, amikor gyerekkel a hatunkon atkirandultunk az obol masik oldalara. Ezt ugy kell elpezelni, mintha Nagymarosrol mennel at Zebegenybe naplementet nezni. ALue lisää
Poya Day

Pont jo. Igy volt a jo, hogy tovabb maradtunk, mert ma mar ugy ereztem, eleget voltunk itt, mehetunk tovabb. Aztan a termeszet is kegyes volt, mert ma volt a legszebb szinu a tenger, amiota ittLue lisää
Kandy

Eljott a napja tehat, hogy elhagyjuk a partot. Nyolc este egy helyen... csak a gyerek miatt volt lehetseges, pedig igy lehet igazan pihenni! Ukran ismeroseink altal ajanlott uriember, Sisira jottLue lisää
Ramboda waterfalls and tea lands

Nagyon szerettünk volna látni tea földeket, így egy kicsit délebbre vettük az irányt Kandytől. Sisira javaslatára kihagytuk Matale füves kertet és felkerestük Ramboda vízesést, melyLue lisää
Maafushi

Megérkeztünk, több mint két órás késés után. Dani nagyon jó kedvu volt egesz nap, orom volt latni.
Minden repuloternek megvan a sajatos hangulata, foldrajzi elhelyezkedesetol fuggoen. ALue lisää
The beach

Nehéz az élet :-)! ... Ma azért ledöbbentem. Csak álltam a parton, lábam a vízben, és nehezen hittem a szememnek. Engem lenyugoz ez a szinvilag, pedig evekkel ezelott nem szerettem a keket.Lue lisää
More beach