Parque Nacional Quebrada del Condorito

Ker poznajo v Cordobi praktično le cerkve in jezuitske samostane sem se danes odpravil v bližnji nacionalni park. Dostop do parka je z avtobusom precej smešen, odloži te praktično sredi ničesarRead more
Po ogledu Cordobe sem v petek zvečer z avtobusom odpotoval v Buenos Aires, mesto nogometa in tanga. Potoval sem v razredu "suite", ki je avtobusna verzija "bussiness class". Stol se zravna vRead more
Drugi dan sem si sam ogledal center mesta - Microcentro. Tu kraljuje najširša ulica na svetu, 140m oz. 22 pasov široka avenija 9. julija. Nato sem šel proti Puertu Maderu, ki je res živahna inRead more
Včeraj je bil moj zadnji cel dan v Buenos Airesu zato sem ga želel izkoristit. Ob 10:30 sem šel na "free walking tour", ki se nas ga je udeležilo dobrih 30 turistov, sprehodili smo se od TeatraRead more
Zadnji dan v "deželi srebra" (ki ga nima) sem preživel ležerno. Kratek sprehod po Buenos Airesu sem hitro zaključil in zadnjih nekaj ur preživel v hostlu kjer sem si skuhal kosilo in se šeRead more
Po treh letalskih povezavah - Buenos Aires-Sao Paulo-New York-Madrid me sedaj čaka le še let Madrid-Bologna in GoOpti do doma. Ah ja... Hitro je minilo, ob enem pa bo super spet bit doma v domačiRead more
Končno doma, nekaj kil težji in brez prtljage! It's been real Južna Amerika, še se vrnem. Ja, to objavljam samo zato, da obkljukam še eno državo :)
Tanja Savenc
A to je pa kondor?