• Hoi An : fietstocht

20. marraskuuta 2023, Vietnam ⋅ ☁️ 24 °C

De volgende ochtend ontbijten we van het zeer uitgebreide buffet. We pakken weer twee fietsen van het hotel en rijden de rijstvelden in, waar het heerlijk rustig is. Enkele waterbuffels liggen te relaxen in het water en witte reigers zijn aan het vissen in de vele sloten. Via allerlei landweggetjes komen we uit bij een vrij nieuwe tempel en kijken daar wat rond. Via een grote brug steken we water over en komen dan bij de hoofdweg. Hier staan allerlei hotels in aanbouw, zo te zien is de bouw al lange tijd geleden gestaakt.

In Cam An fietsen we door smalle steegjes tot aan het strand. Het weer is niet heel erg uitnodigend om op het strand te gaan zitten, de branding beukt woest op de kust. Er is ook niemand te bekennen, helaas ligt er zoals overal veel vuil op het strand. We fietsen verder en steken weer het water over. Via rijstvelden en achterafweggetjes komen we uiteindelijk in Hoi An uit, waar we bij een klein restaurantje eten net buiten het centrum. Het eten is weer fantastisch.
    Lue lisää