FindPenguins
    • 海抜: 339 m
    • ニュージーランドOtara Stream38°15’17” S  177°7’40” E

Ogilvies Loop Track

2014年12月25日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C

Jak lepe stravit Stedry den nez lehkym vyslapem, ze? Pouceny hodnym spravcem kempu jsme zvolily okruzni trek na 4-6 hodin. A presto, ze jsme po case pochopily, proc si ohledne nasich hikingovych schopnosti delal takovou starost (ve spleti barevnych trojuhelnicku a originalnich mapicek nacmaranych fixem na pastickach na possumy aby se jeden vyznal :-/), po 3 hodinach prijemne chuze nahoru, dolu a misty i po hrebeni nadhernou zelandskou busi jsme nemely co delat.
    A to jsme se jeste zdrzely u jedne pasti, ze ktere couhala vyschla kuna se strasidelne vyplazenym jazykem. To ma ta to, ze zere chudavky kiwaky. Tak!
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Jarus Karolova

Jarus KarolovaSvatecku, svatecku...musim ti teda rict, ze ees strasne hubena, taky se obcas najez. Jinak krasne...my si uzili Vanoce tradicne bez snehu, tak i tady se najednou prochazi tolik lidi, ci za celej zivot nepotkas:-) papa Jarus

2014/12/26返信する
    Svata Coupkova

Svata CoupkovaJarusko, pusinko, dyt ja tady papam jako o zivot. Zrovna vcera jsme mely obr porci fish and chips a vecer delilatni cokoladovy dezert od nasi pani domaci. Mnamka ;-). No, snih my tady taky nemame, tak vam aspon nemusim zavidet lyzovacku. Ale tesknila jsem po vas vcera moooc ;-(.

2014/12/26返信する
    0いいね