FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • Svata CoupkovaKIWI ADVENTURE, New ZealandSvata Coupkova
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 138
    • vendredi 27 février 2015 à 17:05
    • ☀️ 19 °C
    • Altitude: 94 m
    • Nouvelle-ZélandeWellington Botanic Garden41°16’59” S  174°46’4” E

Wellington

27 février 2015, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 19 °C

A jsme tu. Po desitkach minut bloudeni, prejizdeni z jednoho pruhu do druheho, z jedne jednosmerne silnice na druhou, za pomoci online navigace (cert uz vem ta data!)... jsme mezi "Pay and display", "Coupon parking" a "Only for customers, other vehicles will be towed away" bezplatne zaparkovaly v ulicce kus od centra, nahodily batoh a slapaly po svych. (Diky bohu, uz jsem to auto, co clovek nemuze ani zanic nikam upichnout, nemohla ani videt :-(!).
    Na Kelburn Lookout jsme se nechaly vyvezt nejvetsi wellingtonskou atrakci, cervenym Cable Carem. Poprve vyjel v roce 1902 a nam za 3,5 minuty jizdy usetril 120 vyskovych metru (nachodime se urcite jeste dost).
    Podivaly jsme se do Cable Car muzea a pak jsme to zpet dolu do mesta vzaly pres botanickou zahradu plnou ruzi, sukulentu, begonii a skulptur. Nejlepsi byl trychtyr, co si do neho člověka vlezl a mohl poslouchat a podivat se na mesto tak trochu jinak. Proc ne, aspon nejaky napad to melo ;-).
    En savoir plus

Voir la traduction
    Filip Matyasek

Filip MatyasekNezkouseli jste ozvenu. To by mohlo fungovat jako gramofonova trouba.

15/03/2015Répondre
    0 j’aime