Whakatane Museum & Gallery
2014年12月11日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 19 °C
Co se zbytkem bobulemi nacateho dne? Obesly jsme restauracky, bary, kavarny... se zadosti o dalsi part-time dzob a pak se sly trochu dovzdelat do mistniho (mimochodem velmi moderniho a hezkyもっと詳しく
Quick Pick, Whakatane
2014年12月12日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 19 °C
Budicek za tmy tmouci ve 4:40 a v 5:40 uz jsme byly naklusane mezi radky. Profici asi jeste nejsme, ale podle nasi supervizorky uz ty barvicky byly mnohem lepsi nez vcera (to by clovek neveril, kolikもっと詳しく
Wally's on the Wharf
2014年12月12日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 28 °C
Prvni sichticka v mistnim fish and chips & burger bistru, ktere se proslavilo natolik, ze je dokonce zaradili do Lonelace (!). Poumyvala jsem trosku nadobi, udelala par sendvicu, prohodila slovicko seもっと詳しく
Ohope
2014年12月15日, ニュージーランド ⋅ ☀️ 26 °C
Dnes po sichte jsem nemela dalsi sichtu, tak jsme po proprsenem dni vyuzily slunicka a koukly kousek za mesto. Nejdriv na perfektni rodinnou makadamovou farmu (Pozn. na potom: moznost woofingu vもっと詳しく
Wairere Falls
2014年12月18日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C
Odpoledne jsme si mezi sichtami daly kratkou prochazku po meste. Nejdriv k vodopadum Wairere, kde jsme snedly svacu obvykleho slozeni (burakovka a toustak) s potom na vyhlidku na mesto z jednoho zもっと詳しく
Whakatane Gardens
2014年12月19日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C
Special pro sestricku aneb trocha Japonska na Novem Zelandu. Kamagaya je partnerskym mestem naseho Whakatane, a tak tady v parku na pobrezi Ticheho oceanu pomohli Japoncici vybudovat pidi zenovouもっと詳しく
Quick Pick
2014年12月20日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 3 °C
Kazdodenni prijemna prekvapeni v ostruzinach. Uz jedeme 11 dni v tahu, 9-11 hodin denne, kazde vytrzeni z rutiny tedy mozecek hooodne oceni :-).
108 Te Rahu Road
2014年12月20日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 3 °C
Po 11hodinach tvrdeho boysenberries pickingu zaslouzena palacinkova party.
Ogilvies, Waimana Valley
2014年12月24日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C
Konecne Stedry den. Ne, ze by tady Vanoce neco pripominalo nebo ze bychom si na nich nejak zakladaly. Ale mame po 14 dnech prace v kuse den volna ;-)! Teda ofiko az zitra, protoze Christmas Day je azもっと詳しく
Ogilvies Loop Track
2014年12月25日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C
Jak lepe stravit Stedry den nez lehkym vyslapem, ze? Pouceny hodnym spravcem kempu jsme zvolily okruzni trek na 4-6 hodin. A presto, ze jsme po case pochopily, proc si ohledne nasich hikingovychもっと詳しく
Ngutuoha Nature Trail
2014年12月25日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C
Jeste, nez jsme se pustily do dobrodruzne (s benzinem na dne nadrze, vystrazne blikajici kontrolkou, a tedy na neutral vsude, kde to sklon nezpevnene cesty jen trochu dovolil ;-)) cesty zpet doもっと詳しく
Te Rahu Road
2014年12月25日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 30 °C
Typicky ceska stedrovecerni vecere po zelandsku. Dva dny jsme se tesily na prudce kulturni a spolecenske posezeni v opravdove restauraci, az jsme se dotesily. Christmas Day promenil Whakatane v mestoもっと詳しく
Te Rahu Road
2014年12月28日, ニュージーランド ⋅ ☀️ 19 °C
Mely to byt bramborove placky (neboli patenty) s povidly, ktere na oplatku za stedrovecerni cokolodovy cake nabidneme jako typicky cesky dezert nasim skvelym domacim. Dopadlo to jako livance seもっと詳しく
Whakatane
2014年12月31日, ニュージーランド ⋅ ⛅ -6 °C
Silvestr, neSilvestr, nejdriv prace, pak zabava. Natrhaly jsme svoji davku boysenberries, pak nasledovalo par burgeru a kopa nadobi u Wally a potom konecne!... vytecna rybickovo-morskoplodova veca sもっと詳しく
Kohi Point Track
2015年1月1日, ニュージーランド ⋅ ☀️ 18 °C
Pokud plati "jak na Novy rok, tak po cely rok", budeme si to s Helcou nasledujicich 12 mesicu stradovat v krasnem pocasi krasnou prirodou. Juchuuu :-).
Dnesni vylet jsme zahajily v centru Whakatane,もっと詳しく
Ohope Scenic Reserve
2015年1月1日, ニュージーランド ⋅ ☀️ 18 °C
V rezervaci Ohope nasli v roce 1999 nekolik kiwi a od te doby se tady intenzivne venuji tomu, aby jich tu bylo mnohem vic. Je tady lavicka, kde si ma clovek v noci sednout a poslouchatもっと詳しく
Whakatane Beach
2015年1月1日, ニュージーランド ⋅ ☀️ 18 °C
...teda skoro. Pred navratem na "rodnou hroudu" bylo jeste potreba okouknout mistni plaz. To by clovek neveril, jaka je to ve vlnach sranda (a ze teda dnes byly!, uplne na surfovani). I kdyzもっと詳しく
Ohiwa Track
2015年1月2日, ニュージーランド ⋅ ☀️ -1 °C
Maori maji az do pondelka vanocni dovolenou, a tak z planovaneho vyslapu na Mt. Edgecombe nebylo nic :-(. Tak jsme aspon zajely na nejvychodnejsi konec Ohope Beach a daly si nenarocnou prochazku presもっと詳しく
Ohope Beach
2015年1月2日, ニュージーランド ⋅ ☀️ -1 °C
K slunecnemu odpoledni patri trocha kultury. Aneb Ohope Concert on the Beach. (Skoro)novorocni, (skoro)profesionalni, ale kazdopadne velmi vitana komunitni akcicka. Vice takovych, zlobit se nebudeme.
White Pine Bush
2015年1月6日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 29 °C
Dukaz, ze i v pidi bushi, ktera je jednim z mala pozustatku puvodniho pobrezniho pralesa, se da docela obstojne ztratit. Cesticka, kterou jsme se prodiraly hustym porostem palem, lian, spadanychもっと詳しく
Tuhoe Building
2015年1月6日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 29 °C
V zapadlem mestecku Taneatua, asi 15 km od Whakatane, pred par mesici otevreli jedinecnou "living" building.
Stala 15 milionu dolaru, je energeticky uplne sobestacna (na strese ma pres 300 solarnichもっと詳しく
Whakatane Beach
2015年1月6日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 9 °C
Tak kam dal? Planovaci a relaxacni odpoledne na plazi. A vedrooo jako s...a (tak snad se aspon trochu doopalily ty cary, co jsme si udelaly na boysenberries - to je des ;-)).
Mt. Edgecumbe (882 m)
2015年1月7日, ニュージーランド ⋅ ⛅ 12 °C
Rano nas probudili boruvkari, co nam zacali lezt do "domecku". Tak jsme rychle posnidaly a vybaveny prislusnym povolenim od mile Daryll, co nam usetrila 5 dolaru za prujezd maorskou private oblastiもっと詳しく
Julians Farm and Cafe
2015年1月8日, ニュージーランド ⋅ 🌙 8 °C
Znovu u Juliana. Tentokrat ne jako zadatele o praci, ale jako vazeni hoste. Musime prece utratit tech 5 dolaru, co jsme usporily za vstup na Mt. Edgecumbe, ze ;-)?
(Jen tak na okraj: dnes Maoriもっと詳しく