Kersik Tua
16 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ⛅ -5 °C
V Ayu Transport, co mi Ling z Hello Guesthouse doporucila, jsem si pozadala o autobus za 170.000 rupii a dostala auto za 130.000. Docela dobry deal, coz :-)? Zatimco na zadnim sedadle se tisnili 3Leia mais
Kerinci Seblat National Park
17 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ☀️ 27 °C
V 8 me vyzvedl Een, popovezli jsme se 5 km z Kersik Tua k brane Narodniho parku Kerinci Seblat v nadmorske vysce 1 700 m a zacali pochodovat. Prvnich par kilometru po lehce rozbahnenem, nicmene temerLeia mais
Gunung Kerinci (3 805 m)
18 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ☀️ 27 °C
Ve 2 v noci zazvonil budik a Een zacal varit caj. Kdyz jsme ve 3 nasadili celovky a zacali pochodovat smer summit, lehce prselo, ale vyhledy dolu na vesnici byly super a dokonce se ukazalo i parLeia mais
Danau Gunung Tujuh
19 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ☀️ 27 °C
Rano me Een na svem skutru zavezl k zacatku treku k jezeru, jehoz jmeno je mozne prelozit jako "jezero sedmi hor" (pripominka 7 vrcholu, ktere ho obklopuji, nejvyssi z nich 2 732 m). Hladina DanauLeia mais
Sungai Penuh
19 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ☀️ 27 °C
Tak jsem si marne delala iluze, ze se snad dneska nekam signifikatne posunu. Po 12. me Een posadil na bus/mini van do vesnice Sungai Penuh, kde jsem doufala chytnout dalsi transport smer Bengkulu. AniLeia mais
Bengkulu
20 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ⛅ 27 °C
Z 10 slibenych hodin se stalo opet 14 :-(. Docela neprekvapive. Ze Singai Penuh do Bengkulu je to vic nez 500 km a cesta je misty otresna. Nez se dostane na pobrezi Indickeho oceanu, nehjdriv prudceLeia mais
Bengkulu
21 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ⛅ 29 °C
Bengkulu je se svymi 200 tisici obyvateli nejvetsim mestem provincie a k videni toho tady veru moc neni. X kilometru dlouha plaz je docela hezka. Bez odpadku a poseta rybari, co tu rano zkouseliLeia mais
22 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ⛅ 32 °C
Jediny zpusob transportu, ktery tu dle me dosavadni zkusenosti funguje nacas, jsou letadla. Prezila jsem noc na modlitebnim koberecku mezi svaby a dalsi haveti, nalodila se na palubu Garuda IndonesiaLeia mais
22 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ☀️ 30 °C
Palembang je nejstarsi mesto na Sumatre. Aspon to tvrdi v muzeu Sultana Mahmuda Badarudina, co sidli v budove za kycoidnim Ampera Monumentem a snazi se o vyklad historie mesta. Dokonce i v - otresneLeia mais
23 de janeiro de 2016, Indonésia ⋅ ⛅ 27 °C
Jak jsem rikala - s lety to jde v Indonesii jako po masle. Rano jsem se kralovsky nasnidala, rozloucila se s (asi) manazerkou meho luxusniho hotelu, co mi za foto se mnou (ach jo, uz zas :-()Leia mais
Kuala Lumpur
23 de janeiro de 2016, Malásia ⋅ ⛅ 32 °C
Kde konci jedno dobrodruzstvi, zacina jine. Hmmm... nerikala jsem neco takoveho, kdyz jsem opoustela Novy Zeland :-/? No budiz. Selamat tinggal, Indonesie, letim se potapet do Thajska.

Viajantewelcome to Kerinci. Have a nice trip...