Castrojeriz til Boadilla del Camino

Dagen i går ble avsluttet med en hyggelig middag, sammen med nye camino venner; Howard fra USA, Nordeen fra Australia, og Maragaret fra Irland.
Dagens etappe var, som i går, på ca. 20 km. Ut avBaca lagi
Dagens etappe var, som i går, på ca. 20 km. Ut avBaca lagi
Albergue En El Camino, hvor jeg tilbrakte natten, disket opp med pilegrimsmiddag til alle losjerende - nærmere 50 personer vil jeg tro. Hyggelig, men høyt støynivå, i det meste laget.
Ut i enBaca lagi
Dagen i går ble avsluttet med en hyggelig middag, sammen med 4 amerikanere og en australierne. Dette er folk en ser langs leden, om ikke daglig så titt og ofte, og som en for et forhold til. EtBaca lagi
En regntung morgen med mye vind fristet ikke til en tidlig start. Siden dagen distanse ikke var av de lengste - 18km. - var den ingen hast å komme av sted. Regnet gav seg imidlertid ikke og vedBaca lagi
En ny morgen og en ny vandring til El Burgo Ranero. Med 5 grader og sur vind, ble det en kald start på dagen. Ut av Sahagun passert jeg en gammel romersk bro - robuste saker disse gamle steinbruene.Baca lagi
Etter en god natts søvn bar det ut i en kjølig og vindstille morgen. En morgen med en flott soloppgang, som jeg ikke vandrer inn i, siden jeg går fra øst til vest, men dog allikevel vel. PåBaca lagi
En litt kald morgen, rundt 6 grader, men nærmest vindstille. Ny 20 km til Leon - en urban vandring gjennom landsbyer og industriområder. Det ble ikke den mest inspirerer dagen. Relativt tanketom bleBaca lagi
Det viste seg at Noreen, den australske damen som jeg har blitt kjent med, hadde fødelsesdag. Sammen med en mor og datter fra USA, ble det et glass sjampanje på oss hver og senere ble det middag. EnBaca lagi
Det ble det buss ut av Leon kl. 08.00. Fremme i Velverde de la Virgin kl 08.13 - 10 km - tilsvarende en spasertur på vel to timer gjennom et industriområde.
En fin start på dagen med 12 grader,Baca lagi
Dagens etappe er slutten på den Spanske Meseta Central, en høyslette som dekker over 200.000 kvadratkilometer sentralt i Spania, og utgjør mer enn 2/5 deler av Spanias samlede areal. HøyslettenBaca lagi