Szombatra egészen jó idő ígérkezett, és még szabadnapunk is volt, így Viktor már nem úszhatta meg, hogy elvigyem csavarogni egyet. 😁 Hosszas alkudozás után egy késő délutáni Briksdal lett a befutó, amit bántam is, meg nem is.
Sajnos újabban itt este van napos meleg idő, napközben meg hol esik, hol süt a nap, és néha még egy kis szelet is kapunk hozzá!
Szóval délelőtt későn kelés, tollászkodás, hajmosás(! 😄), ebéd és egy kanyar Strynbe egy kis bevásárlásra.
Briksdalban ugyan már 2x voltunk, de végülis jó hagyomány lesz/lett belőle, hogy mindig elmegyünk; illetve annyira szép a gleccserig vezető út, hogy nem lehet megunni.
Bőven 16.00 óra után, de szikrázó napsütésben indultunk el, de biztos, ami biztos, tettünk be dzsekit, hátha... ugyanis Orsi mindig kinevet, hogy "nagykabátot" cipelek a kirándulásokra, ami végig ott kuksol a hátizsában.
Na, most nem kuksolt! Mire a gleccsernyelvnél lévő tóhoz érkeztünk, a nap jól elbújt egy hegy mögé, és a világnak sem akart kijönni onnat ' 😁 szóval kellett a meleg holmi!
...persze este 8-kor itthon megint szikrázó napsütés fogadott bennünket! Pfff.... 😜もっと詳しく
旅行者
Hu de csini valaki! Bomba