- Reise anzeigen
- ☀️ 36 °C
- Höhe über NN: 160 m
UngarnDulácskatanya47°26’52” N 18°54’1” E
Bemelegítés

... ez igazából nem is utazás, de gondoltam csak megörökítem a kedves nyári pillanatokat, amikre annyira vártam! 😁😁😁
Szóval ugye csak 2 hónapra tudtam elszakadni a Mebliktől, ezért jöttem haza Viktor nélkül. Bántam is meg nem is, mert végre jutott egy kis nyár nekem is! Ráadásul egyedül itthon! (Nincs otthon a macska, cincognak az egerek! 😂) ... arról viszont inkább ne beszéljünk, hogy milyen kacifántos dolgok vártak a melóban (Dorkát elküldték, de nem akart menni, kiderült, hogy Annának lejár a GYES-e és lehet, hogy visszajönne.... Hagyjuk is!!!!! )
Szóval itthon belevettem magam a munkába, meg az élményekbe! Vagy dolgoztam (Meblik/torta) vagy mentem valahova, vagy jött hozzám valaki! 🤪 Aztán sajnos Laci rosszulléte és kórházba kerülése kicsit végett vetett az aranyéletnek, de szerencsére viszonylag hamar elkezdett felépülni. 🙏
Hárman csajok (Arany anyós - csak mert tudom, hogy olvassa 🤣😂🤣, Márti meg én) egészen jól álltuk a sarat; hárman együtt kitettünk egy felet! 😅
Voltam Mártival gyermekvasutazni, ami azért volt emlékezetes, mert nem volt peron Csillaghegynél, és szegényt úgy kellett feltolni-húzni a vonatra. Mikor segítséget kértünk a gyerekektől, ők csak annyit tudtak mondani, hogy "Erre nem vagyunk felkészülve! " meg hogy igyekezzünk mert "Mindjárt indulnunk kéne!" 😀
Aztán találkoztam a csajokkal A Kertben, ahol majdnem ott kellett maradnunk mosogatni, mert olyan árak voltak! Kami még húst sem kapott a salátájára! 😁 Gyöngyi meg bejelentette, hogy 4 évre Kanadába költözik! 😵
Otthon felállítottam Icával a jakuzzit a szaletli alá és megnyitottam a kis magánstrandomat; leanderek, banánfák... mi kell még? 😄 Innentől kedves szomszédasszonyom gyakrabban látogatott meg 1-1 üveg rozéval a kezében 😆Weiterlesen
Reisender
Ez nagyon jól all neked Zsupikam!