• Proti San Gilu

30 dicembre 2025, Colombia ⋅ ☁️ 21 °C

Travel dayyyy
    Iz Raquire se vrnem okrog dvanajstih, šibaam v hostel nafilat telefon in prepakirat par stvari. Potem pa že korakam nazaj do avtobusne, kjer ujamem že premikajoč avtobus do mesta Tunja.
    Med to vožnjo me voznik ful sprašuje in se tut sam razgovori o svojih planih za novo leto😅.
    Na ogromni avtobusni postaji me posvoji en prodajalec kart, mi zrihta mesto na avtobusu proti San Gilu in me osebno pospremi do tja. Celo na avtobus do mojega zica gre z mano in mi zaželi srečno vožnjo🥹.
    Razgledi so zelo lepi in 165km se razpotegne v celo popoldne.
    V San Gil prispemo ob osmih zvečer, kjer mene in še 4 francoske turiste pustijo sredi ceste kar daleč od centra mesta, kar je mal štorasto… prijazen lokalec se ustavi, upraša kam rabimo, mi povemo vsak svoje in ker sem edina, ki gre v isto smer, dobim privat prevoz do hostla😇. Odloži me čist pred vrati in zavrne moje dinarčke… danes me prijaznost kolumbijcev še bolj preseneča kot ostale dni…
    V hostlu me na recepciji pričaka nasmejan Diego, ki mi razloži vse kaj se dogaja na teh koncih😅in res je ogromno za počet!
    Leggi altro