• Moto trip🤘

January 1 in Colombia ⋅ ☁️ 27 °C

Izvem, da se v San Gilu da rentat motorčke brez izpita hehe😝.
    V hostlu mojo idejo predstavim Nadavu in on je imel isti plan za 1 januar, tako da združiva plane. Zraven pride še Judith, kopilotka pri Nadavu, I’m flying solo✨.
    Zadamo si dve destinaciji, ki si jih res želimo ogledat. Moj rental tipček nam predlaga en spot ob rečici, dobrih 40min stran, baje da je zelo popularen med lokalci.
    In res, na poti pademo kar v gužvo, vsi grejo v tisto smer in midva voznika mal trenirava speljevanje na klancu v ornk gužvi🫣.
    Prispemo in vsi smo naudušeni, res se čuti to kolumbijsko energijo, gužva na ful, vsi veseli in se smejejo, kuhajo, igrajo muziko!
    Mi se ob rečici sprehodimo do enega spota kjer se lahko usedemo in namočimo nogice. Osvežimo se z marakujinim sladoledom☀️.
    Nato šibamo naprej, imamo uro in pol vožnje do naslednje destinacije, mal po glavni poti, večinoma pa po makedamski; mičken off-roada že mora bit če mamo enduro motorje🙏.
    Bejsikli obkrožimo eno goro in tako pridemo do prečudovite razgledne točke, ki je tako simple ob cesti. Razgled pa fenomenalen!
    Kako da ni nikjer nikogar???
    Uau… smo brez besed in seveda velik pofotkamo, četudi forke zares ne ujamejo, kako je velik ta plac🥹.
    Nato poskušamo najdit en plac za kakšno kavico ali osvežitev (ker je spet en vroč dan) in mamo mal težav, saj je le prvi januar in so stvari zaprte.
    Ko se spustimo malo bolj v kanjon pa le najdemo en res najbolj lokalen od lokalnih ‘barov’ .
    Plastične mizice, peščen parking, vaški tipčki ki igrajo neko lokalno igro, njihova verzija balinčkanja.
    Kupimo vodo in sokce in se usedemo ob razgledu in uživamo v trenutku. 💕
    Lep lep dan, na poti nazaj vidimo še daleč v daljavi en velik slap, pot nazaj pa nas spremlja sončni zahodek❤️.