• Ena najlepših voženj🥹

January 2 in Colombia ⋅ ☁️ 23 °C

Z novim prijateljem Filipejom pičiva proti vasici Cepitá🤘…
    Imava cca uro in pol vožnje po glavni cesti, potem pa morava odviti ostro desno in tam naj bi se začela tista ta prava uživancija🤭.
    A razgledi so itak lepi že celo pot, najprej gozd, potem nasadi kave in potem se res dvignemo in kar naenkrat smo na drugi strani neke gore in pogled sega čez ceeeel kanjon in hribe na drugi strani🥹🥹🥹⛰️⛰️⛰️.
    Spustila sva se vse dol dol dol do male vasice Cepite, ful kjut, ponovno mala cerkvica in mali parkec in trgec in par hišk in to je to. Bila sva čisto v srcu kanjona, celo prevozila reko, ki teče skozi!
    Sej nevem kaj sploh povedat, razen da je bil to en najlepših dnevnih izletov od vseh mojih potovanj, da imam enega super novega prijatelja, da sva se mela res fino in da sem ta lepi del ceste odvozila jaz, sva ee zamenjala in sem vozila nov tip motorčka z močnejšim motorjem in prvič za malo dlje peljala nekoga zadaj!
    Da je bilo ful vroče in da sem si od Filipeja sposodila njegov Bad Bunny merch klobuček in da zdaj hočem sebi kupit istega, res je fajn🤠❤️.
    Da sva preposlušala en kup pesmi od Bad Bunnyja, tega pevca, katerega koncert mam čez tri tedne in da sem nekako v celi kolumbiji uhaklala njegovega number 1 fana😝. Da mi je Filipe za spominček dan njegov ovitek za telefon, saj sva imela iste telefone in je tudi merch Bad Bunnyja hahhaa🥵❤️.
    Uglavnem, preeeeeelep dan aaaah naj slikce povejo svoje 🏞️… pa videii hihihi