• Leticia🌴

February 10 in Colombia ⋅ ⛅ 25 °C

Leticio sem si predstavljala zelo drugače, sem pričakovala malo mestece sredi narave, z Kolumbijsko energijo, vajbom🤟
    Pa je v resnici le en velik “transit city” torej zares ničesar ni. Nobenih kafičev, restavracij, tiste ki pa so, so pa overpriced.
    Precej umazano, mal zapuščeno…
    Je pa zelo vroče in soparno tu, de čuti da smo v Amazoniji🫢aja, pa takoj pred letališčem v krošnjah dreves vidim opice!
    Zvečer grem na sprehod do centra mesta, ki sta dve glavni ulici z mal več trgovinami, in kupim par prigrizkov za na pot.
    Naslednji day je travel day, ob šestih popoldne imam vkrcanje na ladjo, na kateri bom preživela naslednje tri dni! Med tem ko prečkam v Peru…
    Zjutraj po zajtrku in kavi pičim na šetnjo do letališča, kjer imajo mali migration office, kjer dobim svoj exit štempelj iz Kolumbije🥺. Nato imam 24ur zapustit državo🫣kr mal žalostno vse skupaj…
    Nazaj v hostel, kjer nafilam vse aparate in telefone in skuham hitro kosilo. Mam za zabit par ur do enih in bolje v hostlu z dobrim wifijem in dobro kavo!
    Od simpatične gospe v hostlu kupim zadnji spominček iz Kolumbije, ročno narejeno zapestnico v mojih barvah🫶.
    Potem pa z moto taxijem do centra mesta, kjer opravim glavni nakup dneva, zrihtam si visečo mrežo, ki bo moja postelja za naslednje tri noči!
    Dobim jo za 12,5€, ful luštno in kvalitetno!