-> Aquitania🌤️
April 3 in Colombia ⋅ ☁️ 7 °C
V soboto pičiva proti Aquitaniji, malemu mestu ob jezeru Tota.
Pot štartava zgodaj in jaz vozim😎iiiin jaz sem tudi razlog za motor v ležečem položaju heh🤪🫠… bejsikli ponesreči sva izbrala (sem izbrala) pot, ki je ratala totalen off-road, polna blata in peska. Zataknila sva se za enim tovornjakom in peljala izredno počasi in izgubila na hitrosti, cesta pa se je začela ful strmiti.
Na tej točki moja napaka oz. neznanje s tem motorjem, da nisem vedela, kako pridobiti na obratih in sva samo zelo zelo upočasnila in zaradi peska začela drseti navzdol😬in potem slow motion cmok na stran.
Vse okej, niti na nama niti na motorju praskice, ampak jaz sem se le počutila zelo krivo. No, sva se zamenjala po tem hahha
Četudi je krivda povsem moja hahah je pa tudi res dejstvo, da tale motor ni mišljen za off road (jaz sem navajena moje športne honde hehe)🫢
No, naslednje pol ure je Felipe odvozil fenomelalno, saj se je stanje ceste le poslabšalo ampak je hvalabogu šla pot večinoma dol in ne gor🙌. Na enem blatnem predelu motor ponovno zdrsne, tokrat na drugo stran in se nasloni na ograjo😁s skupnimi močmi ga dvigneva in porineva čez blato in sva vesela, da sva tu v dvoje, ker v eno nebi šlo!
Ko se offroad zaključi se znajdeva v preleeeeepem malem malem mestecu oz vasici, zares sredi ničesar, po imenu *insert name ko ga najdem, nekaj kratkega na M*😌
Tam pa kar mrgoliiiii ljudi, je sobota pred veliko nočjo in vsi so ravno po maši⛪️🔔Pred cerkvijo se prodajajo rožni venci, nalepke z biblijsko tematiko za avte in motorje😁 in seveda hrana in pijača!
Midva vzameva kavico in jo spijeva v parku.
Sva rabila pavzo👀
Nato nadaljujeva v sončnem dnevu, cesta je od tam naprej v super stanju in šibava hitro⚡️.
Zadnje pol ure do Antioquije je reeees prečudovite, saj se pot spušča dol dol dol proti jezeru in stalno sva imela razgled nanj😻.
V mestecu ena šetnja in kosilce!Read more

Traveler
Omg, to sploh ni cesta! 🫣
😘
Luštna!