• Skok do Toquille🥹🐎💕

April 4 in Colombia ⋅ ☁️ 14 °C

Po kosilu se odločiva odvozit makedamski pot čez sosednji hrib proti Toquilli, kraju, kjer sem imela jaz svoj volunteering decembra🥹.
    Vožnja je hladna, saj smo visoko, ampak neizmerno lepa😍
    Prispeva do pol poti, točno do razgledne točke, do katere sem iz druge strani prilezla sama s konjem!
    Odločiva se skuhat eno kavico “en midad de nada” tako da slediva pešpoti in na najvišjem kamnu zasidrava za camping spot🫶☕️.
    Narava je paramo, polna frailejoniv, teh zanimivih rastlinic, ki jih najdeš lev zelo specifičnem podnebju (Paramo).
    Tale razgled je en najlepših celega potovanja in počutim se neizmerno hvaležno, da ga vidim zdaj že v drugo🥹🥹🥹
    Kofe je odličen, tako kot the views and the company:)
    Nato odvoziva še dol po drugi strani hribov do Toquille, mimo prav iste hiše kjer sem jaz voluntirala in se ustaviva lih tolk, da pozdravim kužke!
    Hitro nadaljujeva, saj imava danes še skoraj dve uri vožnje pred seboj… ampak dve prečudoviti uri, tale cesta od Toquille nazaj proti Sogamosu je ena najlepših in sem vesela, da sem jo lahko delila s Felipom! Muzika in veter v laseh (čeladi)😝❤️.