• Spontan koncet😍

May 23 in Colombia ⋅ ☁️ 17 °C

Eno soboto zjutraj mi Liceth ob zajtrku pove, da bo zvečer zastonj koncert na enem izmed parkov, če bi šla zraven.😌
    Seveda rečem ja, take stvari je treba izkoristit in res gremo okoli sedmih skupaj (Lecith, njen sin in ena starejša gospa, redna stranka).
    Ujamemo ene 40min uvodnega benda, skupina precej mladih muzičarjev, ki so znani po igranju tradicionalne kolumbijske muzike, kjer se veliko uporabljajo flaute in različna pihala.
    Zelo zelo fletno in zanimivo za poslušat, pred odrom se naredi gruča otrok ki veselo pleše na poskočen ritem🥁.
    Nato malo čez osem pride gospa, katero smo čakali, Katie James😍
    Original iz Irske, s kolumbijskimi koreninami. Baje zelo slavna tu, tako da smo bili res srečneži, da smo dobili zastonj koncert!
    Ko začne pet, mene kar odnese❤️en najlepših glasov kar sem jih slišala.
    Zapoje nam nekaj svojih original pesmi, nekaj tradicionalnih kolumbijskih in latinsko ameriških, in celo eno kmečko Irsko!
    Koncert naredi čudovit tako njena topla prijazna energija, kot dejstvo, da nam pove kratke zgodbice, ki so v ozadju prav vsake pesmi. In jaz sem zelo ponosna na svojo španščino, da sem razumela več ali manj vse🥹
    Kljub občasnim dežnim kapljam je bil večer res poseben in zelo zelo lep❤️

Sem priložila kar nekaj videov, za tiste, ki vas zanima🤗🤗priporočam poslušat