Arlanda flygplats
August 17, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
Idag har vi en spännande dag, vi reser till Spanien, till vårt eget hus som heter Casa Linnea. Huset ligger i en bergsby, i Canillas de Albaida. Min matte förbereder sig väl för resan eftersom viRead more
Hemma på Casa Linnea - Spain
August 18, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 34 °C
Jag heter Frans, jag är en malteser och har rest till Spanien sedan jag var 5 månader gammal. Många resor är redan gjorda och jag har blivit en resevan kille. Det har varit många upplevelserRead more
Besök på kusten
August 19, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 30 °C
Idag var matte och husse tvungna att åka och handla på MediaMarkt och jag kunde följa med i butiken. Det var ett välventilerat ställe och personalen var trevlig.
Efter shoppingbesöketRead more
Kvällschill på terrassen
August 20, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 30 °C
Kvällarna är den bästa tiden här i Spanien. Matte och husse älskar att sitta på vår takterrass och beundra den vackra kvällshimlen. Jag är inte kvällspigg, så för mig blir det inte mycketRead more
Morgonpromenad
August 21, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 27 °C
Härlig morgon, mulet och "svalt". Matte blev inspirerad att dra med mig på en längre promenadstig. Jag är trots allt en vältränad hund. Hemma i Sigtuna kan jag gå ca 8 km om dagen. Här iRead more
Kvällsdopp
August 21, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 26 °C
Ikväll fick husse och matte bada i byns pool men inte jag. Istället fick jag sitta på poolbaren och vänta. Efter badet blev promenaden mot byns ravin som är alltid häftigt! Vilka vyer har vi!
Besök på Fabrica de Luz
August 23, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 29 °C
Ikväll fick jag äntligen åka till mitt favoritställe, Fabrica de Luz. Platsen är en naturpark där vattnet rinner i alla riktningar, även om alla vattenfallen var läskiga. Jag vågade migRead more
Lunch med kompisar från UK
September 1, 2024 in Spain ⋅ 🌙 24 °C