Na aankomst in Sri Lanka zijn we naar ons eerste hotel gegaan, Camelot Beach Hotel, waar we een ontzettend mooi uitzicht hebben. Na een lekkere duik in het zwembad zijn we naar het restaurant in het hotel gegaan…. En toen snel gevlucht naar een mooi Italiaans restaurant verder op. Heerlijk gegeten (behalve Wessel, want hij besteld spicy… dat is hier heel spicy). We kregen ook nog gezelschap van mamapoes en haar kitten, die ik natuurlijk stiekem heb gevoerd toen de werknemers even weg waren.
Na een lekker nachtje slapen was het vanochtend tijd voor onze TukTuk rijles. Na eerst naar het verkeerde adres te zijn gelopen (in 37 graden 🫠), kwamen we uiteindelijk bij het goede adres dankzij een Uber. Tijdens de rijles kregen we eerst een filmpje te zien met instructies en kregen we uitleg over het starten en checken van de TukTuk. Eerst reed de instructeur naar een iets rustiger stukje dan de mainroad en toen was het mijn beurt. Ik ben niet echt een talentje, maar wel geslaagd. We hebben achteruit moeten rijden, een u-turn moeten maken en uiteindelijk gingen wij ook de hoofdweg op. Mijn reactie was “ik? Niet alleen Wessel”? Naja Wessel was wel een talentje en die man zat dan ook de hele tijd gewoon lekker te appen toen Wessel aan het rijden was. Heel fijn, want Wessel kon daarom ook de drukke weg naar het hotel terugrijden. We hebben dan ook afgesproken dat ik de rustigere stukken rijd 🫣. Onderweg zijn we nog een zelfgemaakte tractor tegengekomen op de weg, mag gewoon.
Nu lekker aan het zwembad liggen en morgen op naar Willpattu National Park!Leer más
ViajeroWessel had nog wat "Spice" 😅 in zijn lijf. Ziet er mooi uit! Ook die kerk of zoiets waar jullie langs reden? Ben benieuwd waardoor jullie gevlucht zijn uit het restaurant?