Op naar Sri Lanka
September 30, 2024 in the Netherlands ⋅ 🌧 16 °C
Om 21.45 vliegen we met een tussenstop in Abu Dhabi naar Sri Lanka! Fijn om dit nare weer achter ons te laten. Op naar 3 weken rondreizen in onze eigen TukTuk 🛺. Jullie kunnen een heeeele hoopRead more
Negombo
Oct 1–3, 2024 in Sri Lanka ⋅ 🌬 29 °C
Na aankomst in Sri Lanka zijn we naar ons eerste hotel gegaan, Camelot Beach Hotel, waar we een ontzettend mooi uitzicht hebben. Na een lekkere duik in het zwembad zijn we naar het restaurant in hetRead more
Negombo->Wilpattu
October 3, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag zijn we om 10.00 uur vertrokken met onze TukTuk. Op naar Wilpattu National Park. Onze eerste tocht op de TukTuk en direct 140km. De eerste stukken (grote stad) reed Wessel en zag ik achterin,Read more
Wilpattu National Park
October 4, 2024 in Sri Lanka ⋅ ⛅ 26 °C
Vandaag zijn we om 05.00 uur vertrokken op safari. Toen we net een kwartier waren begonnen zagen we al een lippenbeer?! Een van de big5 van Sri Lanka en net zo zeldzaam om te spotten als een luipaard.Read more
Extra foto’s Wilpattu
October 4, 2024 in Sri Lanka ⋅ ⛅ 32 °C
Hierbij de foto’s gemaakt door onze gids! 🥰
Anuradhapura
October 5, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 32 °C
Vandaag zijn we aangekomen in Anuradhapura, een oude stad in Sri Lanka. Als een van de vroegere hoofdsteden van het land, kent het veel heilige plekken voor boeddhisten, waaronder de beroemde MahaRead more
Trincomalee
Oct 6–9, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 31 °C
Trincomalee is een stad aan de oostkust van Sri Lanka. Op dag 2 hebben we Fort Frederick, bezocht. Dit is een fort dat oorspronkelijk in de 17e eeuw werd gebouwd door de Portugezen. Later werd hetRead more
Pigeon island
October 8, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 30 °C
Vandaag zijn we naar Pigeon island geweest. Hier hebben we gezwommen met haaien, kwallen en ontzettend mooi gekleurde vissen. Ook waren er kleine kwallen in grote hoeveelheden aanwezig, gelukkigRead more
Hurulu
October 9, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 31 °C
Ons doel was om 20 olifanten te spotten… maar dat zijn eer meer dan 50 geworden. Zo dichtbij! Echt een gave ervaring. Wel een paar blauwe plekken rijker aangezien we staand in de jeep konden staanRead more
Pidurangala Rock
October 10, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 27 °C
Vandaag hebben we de pidurangala rock beklommen. Aan het begin dachten we, dit is zo prima te doen. Daarna werd de route toch iets meer “offroad”… eigenlijk waren er alleen maar stenen waar jeRead more
Sigiriya -> Dambulla -> Kandy
October 11, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 27 °C
Na ons bezoek aan Sigiriya zijn we naar Kandy gereden, met onderweg een tussenstop in Dambulla. Hier hebben we de beroemde Gouden Tempel in de rots bezocht. Om de tempel te bereiken, moesten we eerstRead more
Kandy -> Ella
October 12, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 23 °C
Vandaag hebben we de trein genomen van Kandy naar Ella. De reis duurde van 8.15-16.00… hele lange rit dus. Onderweg zagen we veel mooie theeplantages en meerdere watervallen. Het leukste vond ik datRead more
Ella
October 13, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 24 °C
Vandaag werden we wakker met een prachtig uitzicht, waar ik bijna een heel boek heb gelezen. Daarna kregen we ontbijt en werden we gewaarschuwd voor apen, maar die hebben we helaas niet gezien. In bedRead more
Ella -> Udulawawe
October 14, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 28 °C
Elephant Transit Home
October 15, 2024 in Sri Lanka ⋅ ☁️ 26 °C

TravelerGa er lekker van genieten saampjes🎉. Wij genieten vanuit het druilerige Nederland met jullie mee💕💋