• Laatste dag bij Jos en Elles

2. august, Portugal ⋅ ☀️ 33 °C

Nadat we vroeg in de ochtend alles hebben voorbereid aan de camperbus, gaan we daarna even tanken in oliveira, de huurauto heeft dorst. En anders geraken we morgen niet in Porto.
    Jos gaat gezellig mee, want hij heeft wat boodschappen nodig. We doen ook voor de verandering een bezoek aan de Chinees, deze hadden we nog niet gehad. Hanneke scoort nieuwe badslippers en Hein een sleutelhanger van de Ford.

'S middags gaan we met Jos en Elles naar een Praia deze is vlak bij Argenil.
    Praia fluvial de Cascalheira
    We zijn hier al eens eerder geweest met Jos. Er zit een barretje bij. Heel gezellig.
    We gaan eerst wat drinken en een kleine lunch doen. Jos besteld slakjes , caracois. Hier
    mogen wij ook wat van proeven.
    Erg lekker, beetje knoflook en maggikruid en peper. De rest een hotdog en we dachten met frietjes. Dit blijkt later een broodje met koude worst met chips er bovenop. Het was dus geen hete hond.
    Daarna plonzen we lekker in het water. Heerlijk even afkoelen.
    Na opgedroogd te zijn en nog 1 drankje verlaten we de praia.

Omdat het onze laatste avond is bij Jos en zullen willen ze met ons uit eten. Dit doen we bij hetzelfde restaurant als waar we vorig jaar zijn geweest toen we weg gingen.

Daarna gaan we slapn. Want morgenochtend vroeg op om kip te gaan eten op de markt in Tabua.