Darmowy parking na dzien

To zdjęcie tylko na przyszłość. Obok campingu jest darmowy parking( idealny na wycieczki rowerowe po Sankt Moritz). My staliśmy na campingu , bo potrzebowaliśmy prąd.
Przerwa w drodze na południe. Pogoda wygoniła nas ze Szwajcarii.Postanowilismy zjechać do Chorwacji, po drodze zatrzymując się w Dolomitach. (Oczywiście trzeba było skorzystać z term- naLeer más
Three cime- 5h spaceru po hardcorowym wjeździe kamperem i horrendalnie drogim parkingu( 45Euro/ 12h)- ale warto było
Na noc stajemy na parkingu przy szkole, zdala od drogi. Cicho i spokojnie. Rano ruszamy dalej.
Dotarliśmy na Camping Roko. Spotykamy się z Leonem i Jolą.Dostajemy miejsce w pierwszej linii brzegowej.Łapiemy słoneczko. Od razu ponton i na wodę, bo pogoda ma się popsuć.
Miejsce odwiedzone przez nas w maju. Cicho i spokojnie przy campingu FKK i restauracji. Niestety obecnie pojawił się zakaz dla kamperów w nocy. Śpimy z duszą na ramieniu czy w nocy ktoś nie zapuka.