• Calgary - Banff national park

7 mai 2024, Canada ⋅ ☁️ 6 °C

Oké onze dag begon dus vrij op tijd. Onze vriend werd om 02:30 (in de nacht) wakker omdat hij zijn 8 uurtjes er toen ongeveer op had zitten. Wat resulteerde in een hele vroege start van de dag. Gelukkig konden we om 06:00 al genieten van een karig ontbijt in het hotel. Na het ontbijt weer even naar de hotel kamer om proberen nog wat te gaan slapen. Helaas had Manne daar geen zin in dus om 10:00 zijn Anke en Manne wederom het zwembad in gedoken. Wilfred trotseerde het kloten weer buiten en kon eindelijk even 20 minuten zijn benen strekken om de camper op te halen. Na een veel te enthousiast instructie praatje en (jawel) een bak koffie want Wilfred was inmiddels al 9 uur in de benen en had nog een hele dag voor de boeg, was het tijd om eindelijk de dikke Ford op zijn staart te trappen en Anke en Manne op te pikken bij het hotellegie. Na een valpartij, kinderpleister, en de koffers te hebben ingeladen zijn we op pad gegaan naar de supermarkt. Even een beste voorraad eten en drinken ingeslagen. Daarna nog even 180 liter aan benzine getankt en toen reden we Banff National Park in om naar onze campground te gaan. Eenmaal aangekomen de boel even geïnstalleerd en heerlijk gegeten. De avondwandeling met Reeën, Coyote (goudjakhals) en een sanitaire stop waren uit de kunst. Manne viel als een blok in slaap en het zal niet lang duren voordat wij ook ons nest in gaan.En savoir plus