FindPenguins
    • 海抜: 20 m
    • スペインPlaya Blanca bay28°51’46” N  13°50’35” W

Laatste daggie Lanzarote!

2024年6月28日, スペイン ⋅ 🌬 20 °C

Er werd zowaar (een beetje) uitgeslapen vandaag tot een uurtje of half 9! Op naar de laatste keer ontbijtbuffet! Morgen worden we namelijk al om 7:00 (!) opgehaald, en dan is t buffet nog niet open… 😉

We zijn na t ontbijt blijven hangen in en rond ‘t zwembad, lekker relaxen. Oma heeft vandaag zoveel mogelijk zon gepakt, dat is goed gelukt. Lekker bakkeuh! Er werd zelfs nog een wasje gedraaid, kunnen we in frisse kleren weer op reis morgen.

Natuuuuurlijk nog een ijssie bij de pool. Terwijl Loïs dr middagdutje deed, ging Manne voor een gooitje op de jeu de boule-baan. Natuurtalent! En dat in deze hitte, respect Manne!

Toen ook Manne ging chillen tijdens z’n middag-rust, mochten die mommy’s op pad voor souveniertjes 😃 In de winkeltjes bij t strand goed geslaagd.

Nou hup dan weer de jacuzzi in en daar zijn we de rest van de middag niet meer uit gekomen. Alleen Manne nog even naar het grote zwembad voor z’n volgende show: over water lopen!! Zie filmpje 😃

Om deze week af te sluiten zijn we vanavond gaan eten bij een restaurantje aan het strand! Heerlijke paella! Dat was gezellig maar ook al een beetje too much voor de kleintjes, ze zijn moe geworden na zo’n weekje en missen de papa’s 😉 Tijd om naar huis te gaan 💖 Tot morgen!
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Marthin Wegerif

旅行者Mooie vakantie!! Goeie reis morgen xx

Diana Fredriks

旅行者Was weer heerlijk om een inkijkje te hebben in een, zo te zien, heerlijke vakantie!! Giede reis morgen

Wieberdt Fredriks

旅行者Tot zondag❤️