• Touren op Lanzarote

June 27, 2024 in Spain ⋅ 🌬 21 °C

Dit reisverslag is van the day before. Her was zo'n bewogen dag, dat de energie 'savonds op was voor het verslag.. We begonnen de dag weer aan het buffet waar iedereen het gebruikelijke nuttigde. Daarna stond de huurauto klaar! Een hele dag het eiland verkennen. Eerst naar de grot met de kleine albino kreeftjes (50min rijde), de kleintjes konden de ogen al nauwelijks open houden en bij Lootje vielen ze gewoon dicht. De grot was mooi om te zien, door een kunstenaar verder ontworpen en mooi aangelegd. Verder niet heul bijzonder. We reden door naar een schattig dorpje voor een heerlijke lunch op de patio! Onderweg nog even op de uitgesleten rotsen klimmen en klauteren. Het was een warme dag dus na wat ronddribbelen toch snel weer de auto in.. We deden nog een vulkaan aan en een wijnhuis. Er zijn veeeeel wijngaarden te vinden hier, die zijn typisch opgezet (zie foto). De ninos doen nog even een dutje in de auto dus kunnen we de dag op pad nog even voortzetten. We belanden na een heerlijk ijsje op het strand van playa blanca. Er wordt fijn gezwommen, gespeeld en gezont! Lekker even afspoelen en een hapje eten op de boulevard, goeie tent! Met een papagaai voor de deur, Manne wordt dus vermaakt. Echt tijd om de gehuurde auto op de parkeerplaats voor het appartement te parkeren en de dag af te sluiten met een plons in de jacuzi met disco verlichting, want het is inmiddels donker! Morgen (dus vandaag) een laatste dagje zwemmen, zwemmen, zwemmen.Read more