Reisdag richting Lanzarote ☀️

Met een volgeladen Kia vertrokken we vanmorgen naar Eindhoven! Alles onder controle en mooi op tijd op het vliegveld. Gister toch ook een ruimbagage bijgeboekt (dachten we, maar bleek op de luchthavenもっと詳しく
Que?! Regen?!

De dag begon mooi optijd, rond 7uur was de eerste Nino wakker en net veel later de ander. Even rustig opstaan en op naar 't ontbijt buffet. Oma blijft nog even een paar uurtjes liggen, lekker hoor.もっと詳しく
Hier komen we voor! ☀️🐳

Vanmorgen begon weer rond de klok van 7:00 met die kleine niños! Even spelen bij Anke en Manne op bed en daarna, vandaag ook met oma naar t ontbijt buffet! Lekker overzichtelijk plekje achterin deもっと詳しく
Touren op Lanzarote

Dit reisverslag is van the day before. Her was zo'n bewogen dag, dat de energie 'savonds op was voor het verslag.. We begonnen de dag weer aan het buffet waar iedereen het gebruikelijke nuttigde.もっと詳しく
Laatste daggie Lanzarote!

Er werd zowaar (een beetje) uitgeslapen vandaag tot een uurtje of half 9! Op naar de laatste keer ontbijtbuffet! Morgen worden we namelijk al om 7:00 (!) opgehaald, en dan is t buffet nog niet open…もっと詳しく
Moe moe moe naar huis toe!

Tijd om naar huis te gaan! Daar hebben we ook best zin in, de reis echter niet …
We worden om 7:00 opgehaald bij t Aparthotel Lanzasur. Dus wekkertje om 5:45, dat klinkt dan weer niet als vakantie.もっと詳しく
旅行者Was dus echt zo'n eerste rommelige reisdag! Maar nu kan her genieten echt beginnen!