Aankomst in Tel Aviv

Om 12:45 vertrok mijn vlucht vanaf Eindhoven naar Tel Aviv. Na een soepele vlucht kwamen we hier zo’n 4 uur later aan. Er is een uur tijdverschil met Nederland.
Na aankomst stond onze gids Ron onsRead more
Na aankomst stond onze gids Ron onsRead more
Het hotel was kleinschalig maar zag er prima uit. In het vliegtuig al kennis gemaakt met Maarten die toevallig naast me zat en dus ook met deze reis mee ging.
Hij was met zn broer en zn neef. ‘sRead more
We vertrokken vandaag al weer uit het hotel richting Tiberias.
De dag begon met een bezoek aan Caesarea nationale park. Hier waren de restanten te zien van o.a. een Romeins theater, het paleis vanRead more
Vandaag ging het vooral om het bezoeken van plekken waar Jezus geweest zou zijn. Hij is achteraf overigens 4 jaar eerder geboren dan dat de jaartelling aangeeft, dus in het jaar 4 voor Christus.Read more
Er stond nu nog 1 ding op het programma en dat was drijven in de Dode Zee.
Een aantal jaar geleden al aan de Jordanese kant gedaan en afg. januari in Senegal, maar het blijft toch bijzonder!
HetRead more
Vandaag moesten we eerst door de check point om Jeruzalem in te komen. Onze gids stond aan de andere kant van de 10 meter hoge muur.
Deze muur omsluit vrijwel heel Bethlehem omdat daar veelRead more
Op voorstel van de gids gingen we vanavond een avond tour doen door Jeruzalem. De eerste stop was een mooi uitkijkpunt over de stad.
Daarna gingen we naar de Klaagmuur. Erg bijzonder om hier rond teRead more
Ook vandaag gingen we naar Jeruzalem.
De eerst stop was op de Olijfberg. Hier ligt een enorme begraafplaats met een geweldig uitzicht over de stad. De Al-Aqsa moskee en de Dome of the rock met zijnRead more